Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Én samlende identitet for hele Oslo

Oslo kommune og Creuna har utviklet en felles identitet som skal gjøre Oslo kommune tydeligere og mer forståelig for innbyggerne. Bred involvering var avgjørende for å klare å redusere antall logoer fra 250 til én. Den nye identiteten ble vedtatt av Oslo bystyre i 2019, og kommunen jobber nå med å implementere identiteten i en stor og kompleks organisasjon. John Aurtande og Hanne Rønning Jorud snakket om prosjektet på Kommunikasjonsdagen 2020.

Medlem

Hvilke pressemeldinger fanges opp av pressen og hvorfor?

Å få ting frem i mediene er ikke alltid like lett. Ofte kan det forsvinne i den store bunken med pressemeldinger. Hva er det som egentlig gjør at de fanges opp av pressen? Erik Waatland er ansvarlig redaktør og daglig leder i Medier24 - landets største medienettsted. Han har jobbet som journalist og programleder i NRK, digital reporter i Trønderavisa og som presse- og informasjonsoffiser i Hæren. 31-åringen er utdannet innen broadcast journalism og politisk journalistikk ved Southampton Solent University og er tidligere styremedlem i Norwegian Online News Association.

Medlem

Tillit er politiets viktigste våpen

Foredragsholder: Arne Lutro, Vest politidistrikt. Vest politidistrikt har stått i mange store og tunge mediesaker de siste årene. Monika-saken og flere interne varsler har satt tilliten til politiet i vest på prøve. Arne Lutro er kommunikasjonsdirektør i Vest politidistrikt og på Høstseminaret skal han fortelle om konkrete tiltak, dele eksempler på saker og snakke om hvorfor strategisk kommunikasjon er avgjørende for best mulig måloppnåelse.