Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Hvilke pressemeldinger fanges opp av pressen og hvorfor?

Å få ting frem i mediene er ikke alltid like lett. Ofte kan det forsvinne i den store bunken med pressemeldinger. Hva er det som egentlig gjør at de fanges opp av pressen? Erik Waatland er ansvarlig redaktør og daglig leder i Medier24 - landets største medienettsted. Han har jobbet som journalist og programleder i NRK, digital reporter i Trønderavisa og som presse- og informasjonsoffiser i Hæren. 31-åringen er utdannet innen broadcast journalism og politisk journalistikk ved Southampton Solent University og er tidligere styremedlem i Norwegian Online News Association.

Medlem

Tillit er politiets viktigste våpen. Hva gjør man når den synker?

Foredragsholder: Arne Lutro, Vest politidistrikt. Vest politidistrikt har stått i mange store og tunge mediesaker de siste årene. Monika-saken og flere interne varsler har satt tilliten til politiet i vest på prøve. Arne Lutro er kommunikasjonsdirektør i Vest politidistrikt og på Høstseminaret skal han fortelle om konkrete tiltak, dele eksempler på saker og snakke om hvorfor strategisk kommunikasjon er avgjørende for best mulig måloppnåelse.

Medlem

Kommunikasjon som vokter eller truer demokratiet?

Foredragsholder: Linn Kristin Engø, byråd for barnehage, skole og idrett og Endre Hovland, Bergen kommune Når Høstseminaret arrangeres har Norge nylig gjennomført valg. Hvordan kommunisere i spenningsfeltet mellom innbyggere og politikere? Informasjonsavdelingen i Bergen kommune og byrådet røper hvordan samarbeidet foregår.