Banner

Medlemskap

bli medlem

Medlemsfordeler

Kommunikasjonsforeningen er et faglig fellesskap for deg som arbeider med eller utdanner deg i kommunikasjonsfaget. Som medlem får du mange fordeler og et landsdekkende faglig nettverk. Les mer om det under.

Pris:
1950 kr pr kalenderår (975 kr for arbeidsledige).

Dette tjener du inn ved å delta på ett kurs / seminar til medlemspris! Ved innmelding etter januar betaler du kun for det gjenværende av året.

Gratis digitalt medlemskap for studenter!

Banner

Relevante kurs til medlemspris

Foreningen har et omfattende kursprogram tilpasset medlemmenes ønsker og behov. Medlemmer får kursene til rabattert pris. Kursene omfatter alt fra språk og produksjon av video til lobbyvirksomhet og kommunikasjonsstrategi. Det er Kommunikasjonsforeningens fagråd for kompetanse som setter sammen kurstilbudet.

LES MER
Banner

Seminar til medlemspris

Kommunikasjonsforeningen arrangerer årlig to store seminar: Høstseminaret og Kommunikasjonsdagen. Medlemmer får delta til spesialpris.

LES MER
Banner

Tilgang til fagstoff

Medlemmer får fagbladet Kommunikasjon tilsendt fire ganger i året. Bladet inneholder temaartikler om aktuelle fagsaker, innsyn i case, intervjuer med bransjeprofiler og oversikt over utviklingen i faget. Medlemmer får tilgang til fagstoffet fra bladet også på nett, sammen med blant annet foredrag fra våre seminarer, ved å logge seg inn.

LES MER
Banner

Arrangementer der du bor

Kommunikasjonsforeningen har ti lokallag som til sammen dekker hele landet. De arrangerer gratis medlemsmøter, i tillegg til at det avholdes kurs og seminarer ulike steder i landet. Vi har også et nettverk du kan benytte uansett hvor du befinner deg: Facebook-gruppen "Medlemmer av Kommunikasjonsforeningen".

LES MER
Banner

Tilgang til lønnsstatistikk

Kommunikasjonsforeningen kartlegger årlig medlemmenes arbeidsoppgaver og lønnsutvikling. Som medlem får du her på nettsidene tilgang til Lønnskalkulatoren, hvor du kan sammenligne din lønn med andre i tilsvarende stilling.

LES MER
Banner

Etisk rådgivning

Kommunikasjonsforeningens etiske råd bistår medlemmene i etiske spørsmål de møter i jobbsammenheng. Foreningen har også utarbeidet profesjonsetiske prinsipper.

LES MER
Banner

Videreutdanning

I regi av Kommunikasjonsforeningen og Høyskolen Kristiania kan du ta studiepoenggivende emner som ruster deg for fremtidens arbeidsliv. Du kan ta emner på masternivå med fysiske samlinger, og nettbaserte emner på bachelornivå.

LES MER
Banner

Gratis studentmedlemskap

Som fulltids kommunikasjonsstudent får du gratis, digitalt medlemskap til og med det året du fyller 30. Du må studere ved universitet, høgskole eller tilsvarende institusjon som  kvalifiserer til støtte gjennom Lånekassen. Vi har tre studentlag som arrangerer medlemsmøter i sin region: Oslo, Volda og Trondheim.

LES MER
Banner

Nettverk

Målet med nettverkene er å legge til rette for faglig utvikling og erfaringsdeling mellom kollegaer som har felles utfordringer - og som vil ha nytte og glede av å få påfyll fra interessante innledere og diskutere aktuelle problemstillinger med andre i samme situasjon.

LES MER
Banner

Rabatt hos Scandic Hotels

Medlemmer av Kommunikasjonsforeningen får rabatt på overnatting og møter hos Scandic. Rabatten gjelder både i jobbsammenheng og privat bruk.

LES MER
Banner

Global Capability Framework (GCF)

Dette er laget for kommunikatører verden over og er et verktøy for kartlegging av kompetanse innen PR- og kommunikasjon. Verktøyet er utviklet av University of Hudderfield gjennom et toårig forskningsprosjekt.

LES MER

Innmelding, Kommunikasjonsforeningen

PRISER

Medlemskap: 1950 kr pr kalenderår (975 kr for arbeidsledige).

Gratis digitalt medlemskap for studenter.

ENDRINGER

Er du allerede medlem og ønsker å endre dine opplysninger, kan du gjøre det på Min side.
Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med sekretariatet. Oppsigelse av medlemsskap gjøres på e-post til [email protected].
Innbetalt årskontingent refunderes ikke.

PERSONVERN

Vi er opptatt av å verne om dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi lagrer og hvordan vi bruker den.

Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.
Følgende felt mangler.

Takk for din innmelding!

Beklager, her skjedde det en feil.<br>Hvis det skjer igjen, ta kontakt med oss<br>på <a href='mailto: [email protected]'>[email protected]</a>