Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Medlem
Samfunnsansvar og etikk

Med hjertet på TV

Les Mer
Medlem
Strategisk kommunikasjon

Min erfaring: Sympati og stordata

Les Mer
Medlem
Teknologi og digital kommunikasjon

6 kommunikasjonstrender for 2019

Les Mer
Flere artikler

Video

Medlem

Hvordan måle og evaluere gjennom hele verdikjeden

Svein Inge Leirgulen, sentralstyremedlem i Kommunikasjonsforeningen og kommunikasjonssjef i Tekna, om hvordan du kan måle og evaluere gjennom hele verdikjeden – fra fastsettelse av smarte mål til valg av aktiviteter, måleparametere og innvirkning på organisasjonen. Dette foredraget var en del av frokostmøtet 27. november: Bli bedre på strategisk måling og evaluering av kommunikasjon.

Medlem

How You Can Become a Measurement Jedi

Jesper Andersen er strategisk rådgiver og eier av Quantum PR Measurement, og medlem av AMEC. Han deler 8 kritiske steg på veien mot å bli en Jedi innen måling og evaluering av kommunikasjon. Dette foredraget var en del av frokostmøtet 27. november: Bli bedre på strategisk måling og evaluering av kommunikasjon.

Medlem

Putting Value in Evaluation – How to Use Measurement to Demonstrate the Value of Communication

Alexander Buhmann, førsteamanuensis ved Institutt for kommunikasjon og kultur, Handelshøyskolen BI, om hvordan du setter meningsfulle mål som knytter kommunikasjonen opp mot forretningsstrategien, og skaper verdi. Dette foredraget var en del av frokostmøtet 27. november: Bli bedre på strategisk måling og evaluering av kommunikasjon.