Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Medlem
Teknologi og digital kommunikasjon

Fysisk bok styrket varemerket hos unge

Les Mer
Medlem
Teknologi og digital kommunikasjon

Fysisk bok styrket varemerket hos unge

Les Mer
Språk og retorikk

Nettverk trumfer patos

Les Mer
Medlem
Strategisk kommunikasjon

Min erfaring: Fra olje til bøker

Les Mer
Medlem
Teknologi og digital kommunikasjon

Guide: Bør også dere starte podkast?

Les Mer
Medlem
Språk og retorikk

Innsyn: Klarspråkkommunen

Les Mer

Video

Medlem

Frokostmøte om etikk og retorikk, kommunikasjon og korrupsjon

Etikk og retorikk, kommunikasjon og korrupsjon. Hvordan henger dette sammen og hvordan forholder vi oss til det i vårt daglige kommunikasjonsarbeid? Vi spør her om etiske retningslinjer er et verktøy som bidrar til å skape reell endring, eller et «filter» du legger på toppen av kommunikasjonen for å skape et bedre omdømme? Og til det mer praktiske – hvordan forholder vi oss til korrupsjonens gråsoner her i landet når vi selv skal kommunisere?

Medlem

Oslo Akershus frokostmøte: Lærdommen av korona

Koronakrisen førte til et enormt kommunikasjonsbehov, ikke minst internt. De tradisjonelle kriseplanene strakk ofte ikke til. Man måtte improvisere, lære fortløpende og ta viktige beslutninger uten store utredninger. Kommunikasjonsforeningen Oslo og Akershus inviterte til digitalt frokostmøte om kommunikasjon og korona. Gambit H+K har intervjuet 30 kommunikasjonsansvarlige i norske virksomheter om deres erfaringer med koronakrisen. Hva har vært det viktigste, det vanskeligste og det mest lærerike? Innlegget holdes av Simen Johannessen, seniorrådgiver i Gambit H+K.

Medlem

Hvordan analysere og måle effekten av egen kommunikasjon?

I tid hvor mye informasjon skal ut, men også nå frem, er det viktigere enn noen gang å måle effekten av kommunikasjonen og justere underveis. Vi har slått av en prat med Torunn Sæth, fungerende leder for analyseavdelingen ved Forsvarets mediesenter, for å finne ut hvordan de jobber med måling.