Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Oslo Akershus frokostmøte: Lærdommen av korona

Koronakrisen førte til et enormt kommunikasjonsbehov, ikke minst internt. De tradisjonelle kriseplanene strakk ofte ikke til. Nå var det tilbake til tegnebrettet - og det raskt. Man måtte improvisere, lære fortløpende og ta viktige beslutninger uten store utredninger. Kommunikasjonsforeningen Oslo og Akershus har gleden av å invitere til et digitalt frokostmøte hvor kommunikasjon og korona står i fokus. Gambit H+K har nylig intervjuet 30 kommunikasjonsansvarlige i norske virksomheter om deres erfaringer med koronakrisen så langt. Hva har vært det viktigste, det vanskeligste og det mest lærerike? Innlegget holdes av Simen Johannessen, seniorrådgiver i Gambit H+K.

Medlem

Hvordan analysere og måle effekten av egen kommunikasjon?

I tid hvor mye informasjon skal ut, men også nå frem, er det viktigere enn noen gang å måle effekten av kommunikasjonen og justere underveis. Vi har slått av en prat med Torunn Sæth, fungerende leder for analyseavdelingen ved Forsvarets mediesenter, for å finne ut hvordan de jobber med måling.

Medlem

CASE: Kompetansekartlegging i Elkjøp

Jan Christian Thommesen, kommunikasjonssjef i Elkjøp Nordic, var en av de første som tok i bruk Global Capability framework for sine medarbeidere. De har brukt verktøyet i arbeidet med å utvikle en dynamisk kommunikasjonsstrategi.