Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Faglig frokost: Strategisk kommunikasjon

Gry Rohde Nordhus, seniorrådgiver i Apeland AS, og Svein Inge Leirgulen, kommunikasjonsdirektør i TEKNA og styreleder i Kommunikasjonsforeningen, er gjester i denne utgaven av Faglig Frokost. Sammen med programleder Anne-Lise Mørch von der Fehr, nøster de opp i hvordan vi kan løfte blikket fra det operative til det strategiske og bruke kommunikasjon til å nå virksomhetens strategiske mål.

Medlem

Faglig fokost: Klarspråk

Espen Sunde, avdelingsdirektør for språk og innhold i NAV, og Ellen Jahren, partner og språkrådgiver i Totaltekst AS, er gjester i Faglig frokost. Sammen med programleder Anne-Lise Mørch von der Fehr nøster de opp i hva klarspråk egentlig er, hvorfor det er viktig å jobbe med klarspråk, og hvordan man kan gjøre det.

Medlem

Faglig frokost – den vanskelige åpenheten

Kommunikasjonsdirektør i DNB, Even Westerveld, og kommunikasjonsdirektør i Statkraft, Claus Sonberg, er gjester i årets første faglige frokost og tema er utfordringer knyttet til åpenhet. Åpenhet er viktig i et velfungerende samfunn. Den skaper tillit. Samtidig er ikke åpenheten alltid like enkel. Hvordan jobber man med åpenhet når virksomhetenes næringer skaper mye engasjement og sterke følelser i befolkningen? Kan og bør kommersielle og statlige aktører delta i den politiske debatten om sine forretningsområder?