Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Faglig frokost: Måling og effekt

Under Kommunikasjonsdagen i april i år fikk vi høre mye om viktigheten av å jobbe strategisk med kommunikasjon. For å kunne oppnå det, må vi vite hvor vi er og hvor vi skal, og vi må kunne måle effekten av det vi allerede kommuniserer og eventuelle endringer vi gjør.

Medlem

Faglig frokost: KI og framtiden i komfaget

Stadig flere bruker allerede kunstig intelligens i jobben. Hvilken betydning får den nye teknologien for framtida i kommunikasjonsfaget? Teknologien utvikler seg raskt, og vi må passe oss fra å gå i fallgruvene. Men hvilke fallgruver er de vi skal passe oss for, og hvor er de? Og hva skjer med språket vårt om vi stoler for blindt på generative språkmodeller?

Medlem

Faglig frokost: Strategisk kommunikasjon

Gry Rohde Nordhus, seniorrådgiver i Apeland AS, og Svein Inge Leirgulen, kommunikasjonsdirektør i TEKNA og styreleder i Kommunikasjonsforeningen, er gjester i denne utgaven av Faglig Frokost. Sammen med programleder Anne-Lise Mørch von der Fehr, nøster de opp i hvordan vi kan løfte blikket fra det operative til det strategiske og bruke kommunikasjon til å nå virksomhetens strategiske mål.