Banner

Kurs

Ønsker du faglig påfyll?

Kommunikasjonsforeningen har et omfattende kursprogram tilpasset medlemmenes ønsker og behov. Medlemmer får kursene til rabattert pris. Husk at rabatten er mindre enn ett års kontigent.

 

Vi ønsker hele tiden tilbakemelding fra medlemmer hvilke kurstemaer som er ønsket. Hva temaer ønsker du? Svar på vår undersøkelse og vær med å påvirke Kommunikasjonsforeningens kurstilbud. Undersøkelsen er helt anonym og lagrer ingen persondata. Gå til undersøkelsen.

Utsetter kurs og arrangementer med fysisk oppmøte

Kommunikasjonsforeningen forholder seg til helsemyndighetenes anbefalinger. Vi utsetter derfor kurs og arrangementer med fysisk oppmøte på ubestemt tid. Vi følger situasjonen fortløpende. Det er fortsatt mulig å melde seg på kursene som ligger ute, men vi kommer til å følge med på situasjonen og oppdaterer påmeldte deltakere.

Har du meldt deg på et kurs eller arrangement? Vi kontakter påmeldte deltakere direkte med mer informasjon. Hvis du ikke ønsker å stå på deltakerlisten når kurset blir satt opp igjen og heller ønsker deltakeravgiften refundert, vennligst send en e-post til kurs@kommunikasjon.no.  

Vi ber om tålmodighet og forståelse i denne uvanlige situasjonen vi alle befinner oss i. 

Kommer i 2020

Flere kurs blir lagt til etterhvert som innholdet er ferdigstillt og dato er satt. Vi jobber øyeblikket med å videreutvikle vårt kurstilbud. Etterhvert som temaer blir aktuelle, vil det komme mer informasjon her. Hvis du har spørsmål i mellomtiden, kan du ta kontakt med oss på kurs@kommunikasjon.no