Banner

Kurs og arrangementer

Øk din kompetanse!

Kommunikasjonsforeningens hovedmål er å posisjonere kommunikasjonsfaget og styrke kommunikasjonsfolks kompetanse. Det gjør vi blant annet ved å tilby et bredt spekter av kurs, seminarer og medlemsmøter.

Kurs

Ønsker du faglig påfyll? Her er oversikt over våre kommende kurs. Vi forholder oss til en hver tid til gjeldene smittevernregler og endringer kan derfor forekomme.

Flere kurs

Medlemsarrangementer

Finn medlemsmøter i din region, samt kurs og andre arrangementer i regi av lokallagene.

Flere arrangementer

Våre seminarer

Hvert år arrangerer vi Kommunikasjonsdagen og Høstseminaret. Velkommen!
Banner

Digitalt fagseminar for Kommunikasjons-Norge

Annerledesåret 2020 har gitt oss færre frokostmøter og minglearenaer, men behovet for ekstra faglig påfyll er alltid tilstede. Derfor skal vi samle Kommunikasjons-Norge til et felles faglig løft - og håper du vil være med!

LES MER
Banner

Kommunikasjonsdagen

Kommunikasjonsdagen er et årlig heldagsseminar i Oslo, med en rekke ulike foredrag om kommunikasjonsfaget og gode muligheter til å treffe gamle og nye kolleger. Kommunikasjonsdagen ble sist arrangert 5. mars 2020.

LES MER
Banner

Høstseminaret

Det to dager lange Høstseminaret arrangeres av Kommunikasjonsforeningen i samarbeid med et av våre lokallag. Høsten 2019 ble det arrangert i Bergen. Temaet for seminaret var "fremtidens kommunikasjonsrådgiver". På grunn av koronapandemien arrangeres ikke Høstseminaret 2020.

LES MER

Kommunikasjonsforeningen + Høyskolen Kristiania

 

I regi av Kommunikasjonsforeningen og Høyskolen Kristiania kan du nå ta studiepoenggivende videreutdanning som ruster deg for fremtidens arbeidsliv.

Les mer om nettstudier

Hotellrabatt

Som medlem av Kommunikasjonsforeningen får du rabatt på overnatting på Thon hoteller over hele landet. Prisene varierer med ønsket dato og hotellets kapasitet.

Bestilling av rom gjøres via thonhotels.no. Velg "logg inn" i høyre hjørne.

Bruk firmanavn: NOR
Bruk firmakode: TB32654