Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Sånn spinner jeg

Foredragsholder: Sigbjørn Aanes, First House Det er mange måter å snakke om en sak på, men hvordan setter du premissene for samtalen? På Høstseminaret skal Sigbjørn Aanes, partner og seniorrådgiver i First House, dele sine beste kommunikasjonsråd. Hva bør du gjøre, hva bør du absolutt ikke gjøre og hvordan får du frem det budskapet du vil?

Medlem

Nils Petter Strømmen: Fem medietrender du må kjenne til

Kantar Media følger medieutviklingen kontinuerlig gjennom undersøkelser som Forbruker & Media, Interbuss, Social Media Tracker og TV-undersøkelsen (TVOV). Her får du tall og fakta om de fem digitale trender som preger det norske medielandskapet i størst grad akkurat nå. Trender som vil kunne ha stor betydning for hvilke virkemidler og kanaler du velger i tiden framover.

Medlem

Mediedebatt: Journalistene og departementene

Journalistene roper varsko om departementenes pressehåndtering. Men er det egentlig så ille? I panelet sitter Ole Berthelsen, kommunikasjonssjef i Olje- og energidepartementet, Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten, Eiliv Frich Flydal, journalist i Dagbladet og Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen. Debattleder er Erik Waatland, redaktør og daglig leder i Medier24. Siri Gedde-Dahl i Pressens offentlighetsutvalg innleder debatten.