Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Medlem
Internkommunikasjon

Internkommunikasjon på farten

Les Mer
Strategisk kommunikasjon

Guide: Mangfoldsstrategi

Les Mer
Medlem
Strategisk kommunikasjon

Guide: Mangfoldsstrategi

Les Mer
Internkommunikasjon

To kriser fra dag én

Les Mer
Medlem
Internkommunikasjon

Nærmere Norden digitalt

Les Mer
Strategisk kommunikasjon

Kommunikasjonstoppene om 2021

Les Mer
Medlem
Teknologi og digital kommunikasjon

Fem kommunikasjonstrender for 2021

Les Mer

Video

Medlem

Hjemmekontor, permitteringer og lederutfordringer - Hva nå?

Nesten over natten har hjemmekontor blitt den nye normalen og arbeidsledigheten har ikke vært så stor siden krigen. Det er utfordrende forhold å lede under, men også å kommunisere internt. Vi har slått av en prat med Even Bolstad, daglig leder i HR Norge, om hvordan man går frem for å takle denne nye hverdagen.

Medlem

Kommunikasjonsarbeid i unntakstilstand

Hvordan opprettholde motivasjon og produktivitet når alle sitter på hjemmekontor? Organisasjonspsykolog Andreas Tvedt Segrov svarer på hvorfor det er så viktig å opprettholde kontinuiteten i kommunikasjonsarbeidet i kriser, og ikke minst hvordan vi kan holde motivasjon og produktivitet oppe når alle sitter på hjemmekontor. Andreas er ansatt i Ernst & Young hvor han blant annet jobber med kulturbygging, team- og lederutvikling. Han står også bak podcasten "Helsepodden" og sertifisert i utviklings- og rekrutteringsverktøyet Cut-e.

Medlem

Fordypning: Retorikk

Foredragsholder: Eirik Vatnøy, Universitet i Oslo. Eirik Vatnøy, førsteamanuensis i moderne retorikk ved Universitetet i Oslo, vender tilbake til Bergen for å gi deg et dypdykk i retorikk. Hvordan finner du stemmen i organisasjonen din? Vatnøy vil fokusere på topikk som en måte å jobbe med retorikk på – og som et verktøy til å finne et felles retorisk uttrykk i en organisasjon. Vatnøy forsker på politisk retorikk, og har blant annet skrevet for Minerva og Civita.