Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Fordypning: Retorikk

Foredragsholder: Eirik Vatnøy, Universitet i Oslo. Eirik Vatnøy, førsteamanuensis i moderne retorikk ved Universitetet i Oslo, vender tilbake til Bergen for å gi deg et dypdykk i retorikk. Hvordan finner du stemmen i organisasjonen din? Vatnøy vil fokusere på topikk som en måte å jobbe med retorikk på – og som et verktøy til å finne et felles retorisk uttrykk i en organisasjon. Vatnøy forsker på politisk retorikk, og har blant annet skrevet for Minerva og Civita.

Medlem

Hvordan kommunisere når hele båten er i bevegelse?

Foredragsholder: Sarah C. J. Willand, TV 2. Hvordan kommuniserer TV 2 når hele båten er i bevegelse, når forretningsmodeller snus på hodet, når kompetanse må jages, krisene treffer og usikkerheten gjør at ansatte søker trygghet? I TV 2 har de valgt å samle HR og kommunikasjon under én direktør. De mener det er både helt riktig og nesten umulig. Willand forteller om internkommunikasjon, mediehåndtering og krisekommunikasjon.

Medlem

I ledelsen – eller langt fra makten?

Foredragsholdere: Berit Kolberg Rossiné, Universitetet i Oslo og Elin Styve, Bergensklinikken. Hvordan utvikler vi kommunikasjonsfaget? Hva skjer med folk og fag i møte med den digitale utviklingen – og hva gjør oss relevante for organisasjonen i tiden fremover? Rossiné og Styve snakker om sine erfaringer med kommunikasjon som ledere i store virksomheter.