Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Kommunikasjon som vei til toppen

Foredragsholder: Elisabeth Sørbøe Aarsæther, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet Fra informasjonsdirektør til direktør for Nkom – Nasjonal kommunikasjonsmyndighet: Elisabeth Sørbøe Aarsæther har foretatt en karrierereise hvor kommunikasjon har spilt hovedrollen. Hvordan gikk dette til, hvorfor er kommunikasjon så viktig for toppledere – og hva vil kreves av fremtidens kommunikasjonsfolk?

Medlem

Hva Vy vil - hvorfor endret NSB navn og merkevare?

Foredragsholdere: Gina Scholz og Eirik Harildstad, Vy Kommunikasjonssjef Gina Scholz og Eirik Harildstad, sjef for merkevare og markedsstrategi, forteller om vårens store snakkis. Det er tett samarbeid mellom kommunikasjon og marked når en 150 år gammel bedrift er i endring. Hvordan har Vy jobbet mot egne medarbeidere i Norge og Sverige? Og hvordan har de integrert kommunikasjon, betalt og ubetalt, i sosiale medier?

Medlem

Stine Ellingsen Grøndahl og Frank Sølvsberg - "Trident Juncture"

Høsten 2018 deltok 50 000 NATO-soldater på en militærøvelse i Norge. Militærtrafikk skulle kjøre på veinettet og soldatene skulle øve i bebodde områder. Hvordan jobbet Forsvaret strategisk med kommunikasjon for å forberede den norske befolkningen? Og hvordan håndterte de et høyt medietrykk? Stine Ellingsen Grøndahl, sjef for Forsvarets mediesenter og oberstløytnant Frank Sølvsberg forteller hva som skjedde bak kulissene.