Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Fordypning: Hva er det som er så bra med podkast?

Foredragsholdere: Henrik Svanevik, Schibsted og Ingvild Rugland, Bergens Tidende. Schibsteds Henrik Svanevik gir de beste tipsene til deg som vil starte en pod – og faktisk lykkes med det. I samtale med Lene Bergmann leder Svanevik oss gjennom podkastjungelen. Hva det man bør gjøre og hva bør man unngå? Hvorfor er det slik at alle kan, men ikke alle må lage en podkast? Vi lytter til de som erobrer verden og de som virkelig ikke gjør det – til inspirasjon og avskrekkelse.

Medlem

Kommunikasjon som vei til toppen

Foredragsholder: Elisabeth Sørbøe Aarsæther, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet Fra informasjonsdirektør til direktør for Nkom – Nasjonal kommunikasjonsmyndighet: Elisabeth Sørbøe Aarsæther har foretatt en karrierereise hvor kommunikasjon har spilt hovedrollen. Hvordan gikk dette til, hvorfor er kommunikasjon så viktig for toppledere – og hva vil kreves av fremtidens kommunikasjonsfolk?

Medlem

Hva Vy vil - hvorfor endret NSB navn og merkevare?

Foredragsholdere: Gina Scholz og Eirik Harildstad, Vy Kommunikasjonssjef Gina Scholz og Eirik Harildstad, sjef for merkevare og markedsstrategi, forteller om vårens store snakkis. Det er tett samarbeid mellom kommunikasjon og marked når en 150 år gammel bedrift er i endring. Hvordan har Vy jobbet mot egne medarbeidere i Norge og Sverige? Og hvordan har de integrert kommunikasjon, betalt og ubetalt, i sosiale medier?