Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Anders Aune: Kahoot! – Fra forskningsbasert idé til en milliard spillere globalt

Quiz-applikasjonen Kahoot har vokst fra å være et lite NTNU-selskap til å bli en av verdens raskest voksende læringsplattformer. Anders Aune, senior forretningsutvikler ved NTNU Technology Transfer AS forteller hvordan de har jobbet bevisst med merkevarebygging, historiefortelling og rekruttering for et selskap med begrensede ressurser. Foredraget er fra Høstseminaret i 2017.

Medlem

Hege Tunstad: Bak nobelprisen – når krisen er positiv

I høstferien 2014 fikk May Britt og Edvard Moser nobelprisen i medisin. Hele verdenspressen stod på døra fra alle de internasjonale mediehusene, og var plutselig rettet mot et lite forskningsmiljø i Trondheim. På Høstseminaret 2017 forteller Hege Tunstad, seniorrådgiver kommunikasjon ved NTNU om de første 40 timene, hvordan det var bak kulissene i pressehåndteringen og kommunikasjonsarbeidet rundt tildelingen.

Medlem

Oddgeir Garnes: Viktigheita av relevans i reklame og kommunikasjon

Marknadsføring som fag har utvikla seg radikalt dei siste åra som følgje av teknologiske kvantesprang – og tilhøyrande endringar i medievanar. Oddgeir er industry leader i Google Noreg. Føredraget er frå Høstseminaret i 2016.