Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Vannkrisen på Askøy: Hva skjedde på bakrommet?

Sommeren 2019 opplevde Askøy kommune det som virkelig ikke skal skje. Tidligere varaordfører Bård Espelid og kommunikasjonssjef Dag Folkestad deler sine erfaringer og beste råd om kommunikasjon som verktøy i kriser – fra den gang det sto på som verst.

Medlem

Trygdeskandalen sett fra innsiden

Den alvorlige trygdesaken har preget mediene siden oktober, men hvordan har det vært på innsiden i NAV? Hege Turnes, kommunikasjonsdirektør i NAV, i samtale med Astrid Bugge Mjærum, kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet, tar oss med inn i kommunikasjonsavdelingen i NAV. Hva skjedde bak lukkede dører og hvordan jobbet de? Hva fikk de til, hva var vanskelig og hvilke lærdommer sitter de igjen med?

Medlem

Helge Ingstad - tilbakeblikk på fregattforliset

Foredragsholdere: Thomas Gjesdal, Sjøforsvaret og Elisabeth Sandberg, Forsvarsmateriell Ulykken med fregatten KNM "Helge Ingstad" i Hjeltefjorden 8. november 2018 ble gjenstand for stor media- og publikumsinteresse helt frem til fartøyet var hevet og transportert til kai på Haakonsvern orlogsstasjon 4. mars 2019. Det var en dramatisk ulykke og hevingsoperasjonen pågikk i over fire måneder. Den ble dokumentert, gransket og kritisert i over 5500 mediesaker. Hvordan håndterte forsvarssektoren kommunikasjonen? Og hva har de lært?