Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Oslo Akershus frokostmøte: Lærdommen av korona

Koronakrisen førte til et enormt kommunikasjonsbehov, ikke minst internt. De tradisjonelle kriseplanene strakk ofte ikke til. Man måtte improvisere, lære fortløpende og ta viktige beslutninger uten store utredninger. Kommunikasjonsforeningen Oslo og Akershus inviterte til digitalt frokostmøte om kommunikasjon og korona. Gambit H+K har intervjuet 30 kommunikasjonsansvarlige i norske virksomheter om deres erfaringer med koronakrisen. Hva har vært det viktigste, det vanskeligste og det mest lærerike? Innlegget holdes av Simen Johannessen, seniorrådgiver i Gambit H+K.

Medlem

Hvordan kommuniserer man sin egen verdi når kjerneproduktet forsvinner?

Mange virksomheter befinner seg nå i en situasjon hvor de enten har måttet avlyse arrangementer, stenge butikker eller permittere ansatte. Det å kommunisere sin egen verdi når mye er borte, kan være utfordrende. Vi har slått av en prat med Mette Øines Habberstad, medlems- og kommunikasjonssjef i DNT.

Medlem

Hvor sikkert er hjemmekontoret?

Som følge av situasjonen vi befinner oss i, arbeider flere på hjemmekontor enn normalt. Hva må man som ansatt og kommunikatør være obs på? Vi har slått av en prat med Roar Thon, fagdirektør for sikkerhetskultur i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, om cybersikkerhet i disse tider.