Banner

Global Capability Framework

Kartleggingsverktøy for kommunikatører

Her finner du informasjon om Global Capability Framework og hvordan du bruker verktøyet, samt et case som viser hvordan Elkjøp har implementert dette i sin virksomhet.

 

Gjennom Kommunikasjonsforeningens medlemskap i Global Alliance for Public Relations and Communication Management (GA), får foreningens medlemmer tilgang til verktøyet.

Global Capability Framework (GCF) er laget for kommunikatører verden over og er et verktøy for profesjonell utvikling, både for individer, virksomheter og bransjen. I 2016 startet University of Hudderfield et to-års forskningsprosjekt som skulle støtte oppunder GAs mål om å skape et globalt rammeverk for kartlegging av kompetanse innenfor PR og kommunikasjon. 

Som medlem i Kommunikasjonsforeningen, får du gratis tilgang til verktøyet ut året.

Så snart du har registrert deg, kan du begynne å bruke verktøyet. Du trenger ikke vente på e-post med godkjenning. Brukerprofiler som opprettes uten gyldig medlemskap, vil bli slettet.

Når du oppretter en profil via lenken under, gir du samtykke til at Kommunikasjonsforeningen kan sende en forespørsel til din e-post, om evaluering av verktøyet. Evalueringen er anonym og lagrer ingen persondata. Den vil bli brukt i vår tilbakemelding til University of Huddersfield og utvikleren av verktøyet, Torchbearer, og for å vurdere om Kommunikasjonsforeningen skal videreføre verktøyet som et tilbud til våre medlemmer.

Registrer deg her

Hjelpeguider

Under finner du PDF dokumenter til Global Capability Framework sine guider for hvordan registrere seg og opprette/administrere et team.