Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Heidi Bunæs Eklund: Lær hvordan du skriver tekster som fungerer

Etter at dere har planlagt brukerreisen og alle modulene for nettløsningen er på plass, ja, da gjenstår det «bare å skrive tekstene». Hvordan kan språket åpne for samhandling og endring? Og hva skal til for at både fagfolkene og kommunikatørene er enige om språk og innhold? Heidi, klarspråkekspert i NTB Arkitekst, deler sine beste tips.

Medlem

Eva Hille

Fra i høst har snakkeroboten Kari svart på spørsmål fra innbyggerne i Bergen. Kommune-Kari svarer døgnet rundt og jo mer bergenserne spør, desto flinkere blir roboten til å gi gode svar. Under overskriften «Digitalt førstevalg» er Kommune-Norge nå i gang med et stort digitaliseringsløft. For å få alle med over i den digitale hverdagen, blir kommunikasjon viktig. Vi må sikre at de nye digitale løsningene blir mest mulig brukervennlige og enkle å forstå. Derfor samarbeider kommunikasjonsfolkene med kolleger i digitaliseringsavdelingen.

Medlem

Ketil Raknes: Retorisk analyse av Listhaug-saken

En Facebook-oppdatering tvang en minister til å gå av. På World PR Forum 2018 presenterte Ketil Raknes, phd ved Høyskolen Kristiania, en retorisk analyse av saken og snakker om politisk kommunikasjon i en ny tid.