Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Språk og retorikk

Nettverk trumfer patos

Les Mer
Medlem
Språk og retorikk

Innsyn: Klarspråkkommunen

Les Mer
Språk og retorikk

Nettverk trumfer patos

Les Mer
Medlem
Språk og retorikk

Innsyn: Klarspråkkommunen

Les Mer
Medlem
Teknologi og digital kommunikasjon

Lot de unge lage kampanjene selv

Les Mer
Samfunnsansvar og etikk

Krenka, eller bare uenig?

Les Mer
Teknologi og digital kommunikasjon

Faglig innhold til ferien

Les Mer

Video

Medlem

Lost in translation; viktigheten av mangfold

Selv mellom to tilsynelatende like land, Norge og Storbritannia, finnes mange sosiale og kulturelle nyanser, som påvirker måten vi kommuniserer med hverandre på. Å oppdage disse ulikhetene kan være vanskelig, men å unngå de kan være ødeleggende. Virksomheter som opererer i Storbritannia har ofte mye større fokus på mangfold i sin kommunikasjon og hvordan de ønsker å fremstå ovenfor målgruppen enn sine norske motparter. På Kommunikasjonsdagen 2020 snakket Harriet Gridley om hvordan det var å sette opp det britiske kontoret til det norske selskapet No Isolation.

Medlem

Det handler ikke om hva du forteller, men hvordan

Hvordan formidler du egentlig et budskap best mulig? På Kommunikasjonsdagen skal Kyoko Takeyama, coach i presentasjonsteknikk, vise oss hvordan vi kan skape kontakt med publikum, både intellektuelt og emosjonelt. Hun skal snakke om hvordan du formidler dine ideer mest mulig effektivt og vil gi deg konkrete råd du kan ta i bruk med en gang.

Medlem

Fordypning: Retorikk

Foredragsholder: Eirik Vatnøy, Universitet i Oslo. Eirik Vatnøy, førsteamanuensis i moderne retorikk ved Universitetet i Oslo, vender tilbake til Bergen for å gi deg et dypdykk i retorikk. Hvordan finner du stemmen i organisasjonen din? Vatnøy vil fokusere på topikk som en måte å jobbe med retorikk på – og som et verktøy til å finne et felles retorisk uttrykk i en organisasjon. Vatnøy forsker på politisk retorikk, og har blant annet skrevet for Minerva og Civita.