Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Aftenpodden live!

Trioen bak landets største politiske podcast er kjent for å gi skarpe og morsomme analyser av de mest engasjerende sakene innen politikk og samfunn. På Kommunikasjonsdagen 2019 diskuterte Aftenpostens nyhetsleder Lars Molteberg Glomnes, politisk redaktør Trine Eilertsen og kulturredaktør Sarah Sørheim autentisitet og troverdighet.

Medlem

Hans Høeg - Fra innsiden på The Hill

På kommunikasjonsdagen 2019 snakket Hans Høeg om da han ankom Washington i 2013 og oppdaget at virkeligheten var ganske annerledes enn den som ble presentert av politikere og presse. Det viste seg at falske nyheter eksisterte før Trump, og at det er en av grunnene til hvorfor mange amerikanere ikke stoler på sin egen regjering.

Medlem

Fanny Duckert - Hvorfor pynter vi på sannheten?

Har det noe for seg å pynte på sannheten for folk og organisasjoner? Hva skjer i hjernen når noen snakker sant, og hva skjer når noen lyver? Kan man bevisst bruke kunnskap til å skape tillitt hos andre? På Kommunikasjonsdagen 2019 ga Fanny Duckert et innblikk i de psykologiske mekanismene som skjer og hva som påvirker opplevelsen av troverdighet.