Banner

Fagbloggen PR-prat

Meninger og erfaringer

Her inviterer vi til faglig debatt og erfaringsutveksling. Eksterne fagpersoner skriver fast, og gjesteinnlegg er hjertelig velkomne.

Vil du skrive?
Ta kontakt med mari@kommunikasjon.no.

Om bloggerne

På PR-prat skriver fagpersoner fra ulike deler av kommunikasjonsfaget. Les mer om dem under. I tillegg dukker det jevnlig opp gjesteskribenter.

Banner

Allan Chan

Allan Chan jobber som spesialist i sosiale medier og digital markedsføring. Han har jobbet mye med datadrevet annonsering, konsept- og fagutvikling. Han har tidligere vært konsulent for flere bedrifter i Silicon Valley/ San Francisco. Han har en mastergrad i markedsføring og har holdt kurs for en rekke bedrifter i Norge.

Banner

Mina Gerhardsen

Mina Gerhardsen har jobbet med kommunikasjon som politiker, journalist og kommunikasjonsdirektør og er forfatter av bøkene "Å lykkes med taler" og "Å lykkes med media". Nå er hun generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Banner

Erlend Lønnum

Erlend Lønnum er kommunikasjonsrådgiver i Språkrådet og redaktør for Språknytt. Han er utdannet journalist og tyskfilolog. Han snakker gjerne om norsk språk med både offentligheten og allmennheten og inviterer blant annet til kommakurs for folk med språkmakt. (Foto: Moment Studio)

Banner

Miriam S. Follesø

Miriam S. Follesø er utdannet retoriker og har erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Politiets utlendingsenhet og Den norske kirke. Miriam har jobbet mye med mediehåndtering, retorisk analyse, strategiutvikling og digital retorikk. Hun har holdt en rekke kurs i kommunikasjon og vært gjesteforeleser ved Westerdals og Noroff. (Foto: Bendik S. Follesø)

Om PR-prat

PR-prat er en fagblogg fra Kommunikasjonsforeningen som skal by opp til faglig debatt og være en arena for meninger og kunnskapsdeling. Bidragsytere fra ulike deler av kommunikasjonsfaget deler sine meninger og erfaringer.

Vil du skrive? Kontakt mari@kommunikasjon.no.