Banner

Fagbloggen PR-prat

Meninger og erfaringer

Her inviterer vi til faglig debatt og erfaringsutveksling. Eksterne fagpersoner skriver fast, og gjesteinnlegg er hjertelig velkomne.

Vil du skrive?
Ta kontakt med mari@kommunikasjon.no.

Om bloggerne

På PR-prat skriver fagpersoner fra ulike deler av kommunikasjonsfaget. Les mer om dem under. I tillegg dukker det jevnlig opp gjesteskribenter.

Banner

Audun Farbrot

Audun Farbrot er fagsjef for forskningskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Han er forfatter av bøkene "Skrivekoden", "Forskningskommunikasjon" og "Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter". Han har også publisert forskning i påvirkningspsykologi. Audun holder foredrag, kurs og workshops og er redaktør for fagbloggen www.forskningskommunikasjon.com.

Banner

Mina Gerhardsen

Mina Gerhardsen er generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Hun har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i Norad og er forfatter av bøkene "Å lykkes med taler" og "Å lykkes med media".

Banner

Rune Wikstøl

Rune Wikstøl er språkrøkter i NTB. Wikstøl er utdannet filolog og har lang erfaring som journalist og foredragsholder. Han holder språkkurs for Kommunikasjonsforeningen. Du kan følge Rune på Twitter: @ruwik

Banner

Miriam S. Follesø

Miriam S. Follesø er kommunikasjonsrådgiver i Politiets utlendingsenhet. Hun er utdannet retoriker og har erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Den norske kirke. Miriam har jobbet mye med mediehåndtering, retorisk analyse, strategiutvikling og digital retorikk. Hun har holdt en rekke kurs i kommunikasjon og vært gjesteforeleser ved Westerdals og Noroff. (Foto: Bendik S. Follesø)

Banner

Magnus Nystrand

Magnus Nystrand er rådgiver i Corporate Communications. Tidligere har han jobbet med by- og områdeutvikling i Oslo kommune, vært rådgiver i International Law and Policy Institute og koordinator i International Campaign to Abolish Nuclear Weapons. Magnus har en mastergrad i Peace and Conflict Studies.

Om PR-prat

PR-prat er en fagblogg fra Kommunikasjonsforeningen som skal by opp til faglig debatt og være en arena for meninger og kunnskapsdeling. Bidragsytere fra ulike deler av kommunikasjonsfaget deler sine meninger og erfaringer.

Vil du skrive? Kontakt mari@kommunikasjon.no.