Banner

Fagbloggen PR-prat

Meninger og erfaringer

Her inviterer vi til faglig debatt og erfaringsutveksling. Eksterne fagpersoner skriver fast, og gjesteinnlegg er hjertelig velkomne.

Vil du skrive?
Ta kontakt med malin@kommunikasjon.no.

Om bloggerne

På PR-prat skriver sju faste fagpersoner fra ulike deler av kommunikasjonsfaget. Les mer om dem under. I tillegg dukker det jevnlig opp gjesteskribenter.

Banner

Audun Farbrot

Audun Farbrot er fagsjef for forskningskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Han er forfatter av to fagbøker om kommunikasjon skrevet for fageksperter, kommunikasjonsrådgivere og forskere, og har publisert forskning i påvirkningspsykologi. Audun foreleser og holder foredrag, kurs og workshops. Han var fagredaktør for Magmas temanummer om lederkommunikasjon (Magma nr. 4/2018). Audun er også redaktør for fagbloggen www.forskningskommunikasjon.com.

Banner

Miriam S. Follesø

Miriam S. Follesø er kommunikasjonsrådgiver i stab for kommunikasjon i Politiets utlendingsenhet. Hun er utdannet retoriker og har 5 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver med ulike oppdragsgivere innen Den norske kirke. Miriam har jobbet mye med mediehåndtering, retorisk analyse, strategiutvikling og digital retorikk. Hun har holdt en rekke kurs med kompetansedeling fra kommunikasjonsfaget og har tidligere vært gjesteforeleser i retorikk ved Westerdals og Noroff. Foto: Øyvind Ganesh/ganeshfoto.

Banner

Rune Wikstøl

Rune Wikstøl er språkrøkter i NTB. Wikstøl er utdannet filolog og har lang erfaring som journalist og foredragsholder. Han holder kurset «Skriv som en gud» for Kommunikasjonsforeningen. Du kan følge Rune på Twitter: @ruwik

Banner

Anne Bergvad

Anne Bergvad er gründer og leder for kommunikasjonsbyrået Retorika, som spesialiserer seg på retorikk og brukervennlig kommunikasjon (klarspråk). Hun har lang fartstid som kommunikasjonsrådgiver fra bl.a. Universitetet i Oslo og Bedriftsforbundet, og hun har jobbet mye med digital kommunikasjon og innhold, språk og formidling. Anne blogger også jevnlig på dagensperspektiv.no/synspunkt. Følg henne på @annebergvad / @retorika.

Banner

Benjamin Ulstein

Benjamin Ulstein er kommunikasjonsrådgiver i Burson-Marsteller, hvor han jobber med strategi, analyse og markedsføring i digitale kanaler. Han var tidligere selvstendig næringsdrivende og leverte nettløsninger for kunder i ulike bransjer. Benjamin har en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda og har tidligere sittet i styret i Kommunikasjonsforeningens lokallag i Møre og Romsdal.

Banner

Trine Larsen

Trine Larsen er partner i konsulenthuset Hammer & Hanborg. Hun har gjennomført flere hundre rekrutteringer på toppleder-, leder- og spesialistnivå. Trine er spesielt engasjert i fremtidens arbeidsliv og digitaliseringen. Hun blogger også på jobb.blogg.no og brukes ofte som arbeidslivekspert i norske medier.

Banner

Therese Manus

Therese Manus er daglig leder i Kommunikasjonsforeningen. Therese har tidligere jobbet som seksjonsleder i Nasjonalbiblioteket, kommunikasjonsrådgiver i Energi Norge og journalist og redaktør i Budstikka Media. Hun har Master of Management-programmet PR-ledelse og strategisk kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, er utdannet journalist fra University of Westminster og har flere fag fra Universitetet i Oslo.

Om PR-prat

PR-prat er en bransjeblogg fra Kommunikasjonsforeningen som skal by opp til faglig debatt og være en arena for meninger og kunnskapsdeling mellom utgivelsene av fagbladet Kommunikasjon. Bidragsytere fra ulike deler av kommunikasjonsfaget deler sine meninger og erfaringer. Et bidrag til at enda flere stemmer blir etablert i bransjen, samtidig som vi håper stadig flere medlemmer kaster seg på ordskiftet.