Banner

Fagbloggen PR-prat

Meninger og erfaringer

Her inviterer vi til faglig debatt og erfaringsutveksling. Eksterne fagpersoner skriver fast, og gjesteinnlegg er hjertelig velkomne.

Vil du skrive?
Ta kontakt med mari@kommunikasjon.no.

Om bloggerne

På PR-prat skriver fagpersoner fra ulike deler av kommunikasjonsfaget. Les mer om dem under. I tillegg dukker det jevnlig opp gjesteskribenter.

Banner

Kristin Fjeld

Kristin Fjeld er i kommunikasjonssjef i Polestar Norge. Hun har lang erfaring med ekstern- og intern kommunikasjon, medie- og interessentrelasjoner, merkevarebygging og bærekraftskommunikasjon fra Microsoft, Adidas Group og H&M. Hun har også jobbet som konsulent i Creuna.

Banner

Allan Chan

Allan Chan jobber som senior performance rådgiver i Knowit. Han har lang erfaring med digital markedsføring, og har jobbet mye med strategi, konsept- og fagutvikling. Han har tidligere jobbet som konsulent for en rekke bedrifter i San Francisco, og har holdt en rekke kurs og foredrag for bedrifter i Norge.

Banner

Mina Gerhardsen

Mina Gerhardsen har jobbet med kommunikasjon som politiker, journalist og kommunikasjonsdirektør og er forfatter av bøkene "Å lykkes med taler" og "Å lykkes med media". Nå er hun generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Banner

Magnus Hoem Iversen

Magnus Hoem Iversen har en doktorgrad i medievitenskap, der han skrev om politisk reklame. Fra 2021 er han politisk rådgiver for byrådsleder i Bergen, Roger Valhammer. Han er medforfatter av boken "Sosiale medier" (2021). (Foto: Thor Brødreskift)

Banner

Erlend Lønnum

Erlend Lønnum er kommunikasjonsrådgiver i Språkrådet og redaktør for Språknytt. Han er utdannet journalist og tyskfilolog. Han snakker gjerne om norsk språk med både offentligheten og allmennheten og inviterer blant annet til kommakurs for folk med språkmakt. (Foto: Moment Studio)

Banner

Miriam S. Follesø

Miriam S. Follesø er utdannet retoriker og har erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Politiets utlendingsenhet og Den norske kirke. Miriam har jobbet mye med mediehåndtering, retorisk analyse, strategiutvikling og digital retorikk. Hun har holdt en rekke kurs i kommunikasjon og vært gjesteforeleser ved Westerdals og Noroff. (Foto: Bendik S. Follesø)

Om PR-prat

PR-prat er en fagblogg fra Kommunikasjonsforeningen som skal by opp til faglig debatt og være en arena for meninger og kunnskapsdeling. Bidragsytere fra ulike deler av kommunikasjonsfaget deler sine meninger og erfaringer.

Vil du skrive? Kontakt mari@kommunikasjon.no.