Banner

Fagbloggen PR-prat

Meninger og erfaringer

Her inviterer vi til faglig debatt og erfaringsutveksling. Eksterne fagpersoner skriver fast, og gjesteinnlegg er hjertelig velkomne.

Vil du skrive?
Ta kontakt med margrethe@kommunikasjon.no.

Om bloggerne

På PR-prat skriver fagpersoner fra ulike deler av kommunikasjonsfaget. Les mer om dem under. I tillegg dukker det jevnlig opp gjesteskribenter.

Banner

Kristin Fjeld

Kristin Fjeld er kommunikasjonssjef for Polestar Norge. Polestar er en svensk-kinesisk elbilprodusent. Fjeld har tidligere erfaring som PR-sjef for klesgiganten H&M.

Banner

Erlend Lønnum

Erlend Lønnum er kommunikasjonsrådgiver i Språkrådet og redaktør for Språknytt. Han er utdannet journalist og tyskfilolog. Han snakker gjerne om norsk språk med både offentligheten og allmennheten og inviterer blant annet til kommakurs for folk med språkmakt. (Foto: Moment Studio)

Banner

Mina Gerhardsen

Mina Gerhardsen har jobbet med kommunikasjon som politiker, journalist og kommunikasjonsdirektør og er forfatter av bøkene "Å lykkes med taler" og "Å lykkes med media". Nå er hun generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Banner

Vidar Singh

Vidar Singh jobbet lenge som kreatør og rådgiver i den tradisjonelle delen av norsk reklame- og kommunikasjonsbransje, før han hoppet av for fokusere på de sammensatte gruppene innen innvandrerbefolkningen. I flere år utviklet han ulike teknikker med den hensikt å styrke kommunikasjonen rettet mot disse målgruppene. Nylig startet han mangfoldsbyrået Vi er OSS, der han jobber med krysskulturell rådgivning, kommunikasjon og rekruttering for private og offentlige oppdragsgivere.

Banner

Miriam S. Follesø

Miriam S. Follesø er utdannet retoriker og har erfaring som senior kommunikasjonsrådgiver i Forsvaret, Politiets utlendingsenhet og Den norske kirke. Miriam har jobbet mye med mediehåndtering, retorisk analyse, strategiutvikling og digital retorikk. Hun har holdt en rekke kurs i kommunikasjon og vært gjesteforeleser ved Universitetet i Bergen, Westerdals og Noroff. (Foto: Eivind Røhne)

Om PR-prat

PR-prat er en fagblogg fra Kommunikasjonsforeningen som skal by opp til faglig debatt og være en arena for meninger og kunnskapsdeling. Bidragsytere fra ulike deler av kommunikasjonsfaget deler sine meninger og erfaringer.

Vil du skrive? Kontakt mari@kommunikasjon.no.