Banner

Kommunikasjonspodden

Hør på oss!

Hør her:
Factbox image

Abonner nå, få faglig påfyll hver uke!

Spotify
Apple Podcasts
Castbox
 

Kommunikasjonspodden er en podkastserie om hvilken rolle kommunikasjon spiller i samfunnet.

 

 

Hvorfor er kommunikasjon avgjørende i en krise? Hvordan får man fram sitt budskap i et hav av informasjon og desinformasjon? Kan man være åpen og ærlig - og samtidig lojal mot sin virksomhet?

Programleder Eirik Bergersen inviterer nye gjester i hver episode som deler sine historier og gir deg innblikk og debatt.

Redaksjonen forøvrig består av Mari Mellum (redaktør), Malin Sundby Revaa og Tom-Daniel Laugerud.

Podkastserien har fått 100 000 kroner i støtte fra Fritt Ord.

Oversikt over episoder

Vi tar opp temaer som krisekommunikasjon, falske nyheter og desinformasjon, åpenhet, samt retorikk og språk i krisetider. Se alle publiserte episoder her.
Banner

Korona, krisekommunikasjon og kollektivtransport

Bli med bak kulissene hos viktige aktører for å bedre forstå hvordan kommunikasjon virker i samfunnet. Hvordan har de kommunisert i korona-krisen for å nå frem med sitt budskap? Hva fungerer, og hva fungerer ikke? Vi har med oss kommunikasjonsdirektør ved Folkehelseinstituttet Christina Rolfheim-Bye, medieforsker Øyvind Ihlen og leder for kommunikasjon i Ruter, Eirik Andersen.

LES MER
Banner

Teknologi i en pandemi - redning eller risiko?

Koronapandemien har ført til hastedigitalisering av arbeidsplasser, klasserom, kultur og kommunikasjon. Og mange har lastet ned en app som overvåker hvor vi går. Hva har vi vunnet, hva har vi tapt, og hva bør vi gjøre nå? Vi har med oss professor i teknologiledelse, Tale Skjølsvik; direktør i Datatilsynet, Bjørn-Erik Thon og dokumentarfilmskaper Tonje Hessen Schei.

Vil du annonsere?

 

Les mer om annonsering