Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Fordypning: Hva er det som er så bra med podkast?

Foredragsholdere: Henrik Svanevik, Schibsted og Ingvild Rugland, Bergens Tidende Schibsteds Henrik Svanevik gir de beste tipsene til deg som vil starte en pod – og faktisk lykkes med det. I samtale med Lene Bergmann leder Svanevik oss gjennom podkastjungelen. Hva det man bør gjøre og hva bør man unngå? Hvorfor er det slik at alle kan, men ikke alle må lage en podkast? Vi lytter til de som erobrer verden og de som virkelig ikke gjør det – til inspirasjon og avskrekkelse.

Medlem

Hva er fremtidens kommunikatører opptatt av?

Foredragsholder:  Iben Bergstrøm og Morten William Knudsen Hva kreves av fremtidens kommunikatører – og hva er de opptatt av? På Høstseminaret kommer Iben Bergstrøm, som underviser i digital markedsføring, og Morten William Knudsen, høyskolelektor som underviser i markedskommunikasjon og identitet og merkevarebygging. De skal snakke om hva som kreves av kommunikasjonsstudenten som går ut i den nye digitale verden.

Medlem

Ta digital ledelse

Foredragsholder: Unni Strømstad, EVRY Kommunikatørers kompetanse utfordres av kunstig intelligens, men hvilken kompetanse blir viktig fremover? Og hvordan bør vi balansere mulighetene teknologien gir mot de etiske fallgruvene? Unni Strømstad gir innblikk i dette og hvorfor de har samlet marked og kommunikasjon til én avdeling og hvordan det har påvirket Evrys kommunikasjon.