Banner

Velkommen til nye kommunikasjon.no

Kommunikasjonsforeningens nye nettsider inneholder flere fagartikler, en ny foredragsbank og samler alt innhold fra Kommunikasjonsforeningen på ett sted.

En påkrevet overflytting til ny versjon av publiseringsløsningen Enonic, gjorde det naturlig å samtidig gi nettsidene nytt design og også nytt innhold.

- Vi ville gi nettsiden et oppdatert utseende, og har også vært opptatt av å utnytte bedre det faglige innholdet vi produserer til våre ulike kanaler. Nettsidene vil derfor få mer innhold enn tidligere, forteller Mari Mellum, redaktør i Kommunikasjonsforeningen. 

Samler innholdet

Alle fagartikler fra Kommunikasjon, fagbladet som Kommunikasjonsforeningen gir ut, blir nå tilgjengelige også på nettsiden. I tillegg er det etablert en foredragsbank med videoer fra alle våre arrangementer som Høstseminaret, Kommunikasjonsdagen og World PR Forum. Nå finner du dessuten alt innholdet fra Kommunikasjonsforeningen på ett sted:

- Både fagbloggen vår PR-prat og vårt faste arrangement Høstseminaret har fram til nå holdt til på egne domener. Nå er disse en del av kommunikasjon.no, sammen med alt det andre innholdet fra Kommunikasjonsforeningen, slik at tilgang og navigasjon blir enklere, forteller Mellum.

Oversikten over byråer er videreutviklet og har fått navnet Byrålisten. Med større differensiering er det blitt enklere å finne den byråhjelpen man trenger ut fra hvilke tjenester byråene leverer. Søket på nettsidene har fått langt flere valg- og sorteringsmuligheter enn tidligere.

Skjermbilde av PR-prat-innlegg
Slik ser nye PR-prat ut. Fagbloggen har nå flyttet inn på kommunikasjon.no.

Mer for medlemmene

En del av innholdet, som lønnskalkulatoren, foredragsbanken og mer omfattende fagartikler, vil nå være tilgjengelig kun for medlemmer som er logget inn. 

- Styret i Kommunikasjonsforeningen har besluttet at en del av vårt faginnhold nå skal være tilgjengelig kun for våre medlemmer, slik at de skal få mer igjen for sitt medlemskap hos oss, forteller daglig leder Therese Manus.

Innloggingen blir enklere enn før:

  • Logg inn med e-post eller mobilnummer.
  • Bruk samme passord som før, eller velg "Glemt passord/ Ny bruker".
  • Du får passord tilsendt. Det kan endres under Min Side.

Populært innhold som stillingsannonser, kursoversikt, PR-prat, fagbokanmeldelser og Byrålisten vil fremdeles være tilgjengelig for alle uten innlogging.

Skjermbilde av foredragsbanken på kommunikasjon.no
Nytt er en foredragsbank med videoer fra Kommmunikasjonsforeningens arrangementer.

Nye og gamle samarbeidspartnere

Designet av de nye nettsidene er det Redink som står for. De redesignet også fagbladet Kommunikasjon, som utgis av Kommunikasjonsforeningen, for to år siden. Også nyhetsbrevet fra Kommunikasjonsforeningen får oppdatert utseende i tråd med de nye nettsidene. 

Implementeringen er det Seeds som har sørget for. Dette var en ny samarbeidspartner for Kommunikasjonsforeningen, og de ble valgt på bakgrunn av en kombinasjon av pris, referanser og erfaring med Enonic XP. 

- Responsen på presentasjoner og brukertester har vært svært lovende, så vi håper og tror medlemmene våre blir fornøyde med de nye nettsidene og nytt nyhetsbrev. Vi tar selvsagt gjerne med oss innspill til det videre arbeidet, sier Mellum.

Embed imageEmbed image
Det blir mer innhold på kommunikasjon.no, men en del av fagstoffet er heretter forbeholdt Kommunikasjonsforeningens medlemmer, forteller redaktør Mari Mellum (t.v.) og daglig leder Therese Manus.

Siste saker

Har du lest disse?

Siste saker

Har du lest disse sakene?