Fagrådet for kompetanse

Fagrådet har ansvar for Kommunikasjonsforeningens kurs- og kompetansetilbud. Kursene skal bidra til å styrke medlemmenes faglige dyktighet. Kursene retter seg særlig mot medlemmer, men er åpne også for andre. Fagrådets leder velges på landsmøtet blant sentralstyrets faste medlemmer. I perioden 2019 - 2021 ledes Fagrådet av Hansine Korslien.

Medlemmer i fagrådet:

Person

Anngun Dybsland

Konstituert fagrådsleder
Kommunikasjonssjef
Odfjell SE
41 54 88 54
anngun.dybsland@odfjell.com

Marius Parmann er byråleder og partner i Storm Communications og har mange års erfaring fra ulike kommunikasjonsbyråer: Partner i Kruse Larsen, seniorrådgiver i First House og seniorrådgiver/rådgiver i BursonMarsteller. Har tidligere jobbet som journalist i blant annet Dagens Næringsliv og Aftenposten. Mastergrad i samfunnsøkonomi fra UiO og NHH.

Person

Marius Parmann

Medlem, fagråd kompetanse
Byråleder og partner
Storm Communications
mp@stormcom.no

Anna Holm Eide jobber som kommunikasjonsdirektør i No Isolation.Tidligere har hun vært leder i Elevorganisasjonen, NRK og Youth Olympic Games på Lillehammer. Hun har studert politikk i Amsterdam.

Person

Anna Holm Heide

Medlem, fagråd kompetanse
Kommunikasjonsdirektør
No Isolation
heide@noisolation.com

Andreas Bjørnstad jobber som avdelingssjef for kommunikasjons- og samfunnskontakt i Kreftforeningen. Han har tidligere erfaring som PR-rådgiver, journalist og som foreleser og sensor i journalistiske fag. Bjørnstad har utdanning i journalistikk, krisekommunikasjon og kommunikasjonsledelse. (Foto: Ingvild Vaale Arnesen)

Person

Andreas Bjørnstad

Medlem, fagråd kompetanse
Avdelingssjef for kommunikasjons- og samfunnskontakt
Kreftforeningen
andreas.bjornstad@kreftforeningen.no

Mala Wang-Naveen er utdannet medieviter og litteraturformidler. Hun har jobbet som journalist og kommentator i Aftenposten, og har gitt ut roman og sakprosa. Wang-Naveen er aktiv som foredragsholder om temaer som kultur, kjønn, identitet, samfunn og medier. Hun er nå kommunikasjonssjef i SINTEF Digital.

Person

Mala Wang-Naveen

Medlem, fagråd kompetanse
Kommunikasjonssjef
Sintef Digital
mala.wang-naveen@sintef.no

Asbjørn Bartnes er leder for stab for kommunikasjon i Troms politidistrikt. Han har tidligere blant annet vært kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Tromsø. Bartnes er cand. philol fra UiT og har videreutdanning i organisasjon og ledelse og kommunikasjonsledelse fra BI. Han bor i Tromsø.

Person

Asbjørn Bartnes

Medlem, fagråd kompetanse
Kommunikasjonsdirektør
Troms politidistrikt
asbjorn.bartnes@gmail.com