Fagrådet for kompetanse

Fagrådet har ansvar for Kommunikasjonsforeningens kurs- og kompetansetilbud. Kursene skal bidra til å styrke medlemmenes faglige dyktighet. Kursene retter seg særlig mot medlemmer, men er åpne også for andre. Fagrådets leder velges på landsmøtet blant sentralstyrets faste medlemmer. I perioden 2021 - 2023 ledes fagrådet av Anngun Dybsland.

Medlemmer i fagrådet:

Person

Anngun Dybsland

Fagrådsleder
Kommunikasjonssjef
Odfjell SE
41 54 88 54
[email protected]

Marius Parmann er byråleder og partner i Storm Communications og har mange års erfaring fra ulike kommunikasjonsbyråer: Partner i Kruse Larsen, seniorrådgiver i First House og seniorrådgiver/rådgiver i BursonMarsteller. Har tidligere jobbet som journalist i blant annet Dagens Næringsliv og Aftenposten. Mastergrad i samfunnsøkonomi fra UiO og NHH.

Person

Marius Parmann

Medlem, fagråd kompetanse
Byråleder og partner
Storm Communications
[email protected]

Anna Holm Eide jobber som kommunikasjonsdirektør i No Isolation.Tidligere har hun vært leder i Elevorganisasjonen, NRK og Youth Olympic Games på Lillehammer. Hun har studert politikk i Amsterdam.

Person

Anna Holm Heide

Medlem, fagråd kompetanse
Kommunikasjonsdirektør
No Isolation
[email protected]

Andreas Bjørnstad jobber som avdelingssjef for kommunikasjons- og samfunnskontakt i Kreftforeningen. Han har tidligere erfaring som PR-rådgiver, journalist og som foreleser og sensor i journalistiske fag. Bjørnstad har utdanning i journalistikk, krisekommunikasjon og kommunikasjonsledelse. (Foto: Ingvild Vaale Arnesen)

Person

Andreas Bjørnstad

Medlem, fagråd kompetanse
Avdelingssjef for kommunikasjons- og samfunnskontakt
Kreftforeningen
[email protected]

Asbjørn Bartnes er leder for stab for kommunikasjon i Troms politidistrikt. Han har tidligere blant annet vært kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Tromsø. Bartnes er cand. philol fra UiT og har videreutdanning i organisasjon og ledelse og kommunikasjonsledelse fra BI. Han bor i Tromsø.

Person

Asbjørn Bartnes

Medlem, fagråd kompetanse
Kommunikasjonssjef
Tromsø kommune
[email protected]

MiaoLing Fu jobber som kommunikasjonsrådgiver i NAV. Hun har tidligere jobbet i sekretariatet i Kommunikasjonsforeningen. Miao har en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda.

Person

Miao Ling Fu

Medlem, fagråd kompetanse
Kommunikasjonsrådgiver
Nav
[email protected]