Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Ola Helland: Tall uten tull - måling av ord og kommunikasjon i Lyse

Ola Helland forteller hvordan Lyse måler kampanjer og viser konkrete eksempler av tekstendringer som har gitt en målbar endring i opplevelsen av en tjeneste. Som ansvarlig for brukeropplevelse i konsernet Lyse har han utarbeidet arbeidsmetoden som Lyse nå innfører for å være datadrevet i all sin kommunikasjon mot kundene. Lyse er opptatt av at synsing er tull, så se opp for tall uten tull!

Medlem

Hanne Wetland: Tegner du for lite?

Sannsynligvis. Å tegne på jobben gjør det enklere å tenke. Det gjør det enklere å forstå komplekse problemstillinger. Og det gjør det enklere å forstå hverandre. Det skrives alt for mye og det prates for mye. Det er verken bra eller nyttig. Hanne lærer bort sine beste knep, blant annet at tegning ikke trenger å være fint for å kommunisere godt. Hanne Wetland jobber med strategi og forretningsutvikling i Netlife Bergen og er utdannet master i industridesign fra NTNU.

Medlem

Anne Zanussi: Slutt å sette strøm på papir

Anne Zanussi i Halogen mener det finnes nok enspora teknologer der ute. Det vi trenger er flere folk som forstår folk. Digitalisering handler nemlig ikke om å sette strøm på papir, men å lage løsninger som dekker folks behov i en digital hverdag.