Banner

Ny nettverksleder for mellomlederne

Nettverket for mellomledere i offentlig sektor får ny nettverksleder, og skal denne gangen ha både fysiske og digitale møter.

NY NETTVERKSLEDER
Factbox image

Asbjørn Bartnes er kommunikasjonsdirektør i Troms politidistrikt, og nå nettverksleder i Kommunikasjonsforeningen.

Kommunikasjonsforeningen har i dag fire faglige nettverk. Nytt av året er at nettverket for mellomledere i det offentlige ledes av Asbjørn Bartnes, kommunikasjonsdirektør i Troms politidistrikt og medlem av foreningens fagråd for kompetanse. Nettverket starter 30. mars, og det er fortsatt mulig å melde seg inn.

– Fordelen med å være i nettverk er at du møter andre flinke folk som skjønner akkurat hvordan du har det og hvilke utfordringer du opplever i din jobb. Et nettverk er et godt faglig fellesskap der du kan bygge relasjoner og dele erfaringer i trygge rammer, sier Bartnes.

Et nettverk er et godt faglig fellesskap der du kan bygge relasjoner og dele erfaringer i trygge rammer.
Asbjørn Bartnes, nettverksleder

– Nettverk er viktig for kommunikasjonsfolk fordi vi skal beherske mye og er sentrale på flere viktige områder der vi jobber. Et nettverk er et supert sted for å hente energi, oversikt og kunnskap for å møte alle disse behovene og forventningene.

Både for ledere og de som jobber alene

I tillegg til erfaringsutveksling deltakerne i mellom, hentes det inn eksterne foredragsholdere. Det sørger for ny kunnskap og inspirasjon, samt brukes som utgangspunkt for videre diskusjon. 

Gro Bogen Nilsen leder nettverket for kommunikasjonsdirektører i privat og offentlig sektor. Hun er enig med Bartnes i at det er faglig givende å delta i et nettverk med bransjekolleger.

Kommunikasjonsfaget er i konstant utvikling. Nettverk gir mulighet til å gå mer i dybden og få diskutert spørsmål. Det som oppleves som mest nyttig er når nettverksdeltakerne deler av sin spisskompetanse og praktiske erfaring, forteller Nilsen, som til vanlig jobber som kommunikasjonsdirektør i Aleris Helse.

Kommunikasjonsfaget er i konstant utvikling. Nettverk gir mulighet til å gå mer i dybden og få diskutert spørsmål.
Gro Bogen Nilsen, nettverksleder

Nettverket for de som jobber alene med kommunikasjon er spesielt nyttig når man trenger en kollega å reflektere med, og få hjelp av. Nettverksleder Grete Brekke Klingberg opplever nettverket som en nyttig samlingsplass for de som trenger påfyll av fag og inspirasjon av bransjekolleger.

 Vi har fått gode tilbakemeldinger hele veien, noe resultatene av evalueringene som er sendt ut underbygger. At nettverket har stor nytteverdi er helt avgjørende, sier Klingberg som til daglig er administrerende direktør i Attachè Kommunikasjon.

Det er fortsatt mulig å melde seg inn i nettverket som passer for deg. Se oversikten under!

Kommunikasjonsforeningen har også et nettverk for kommunikasjonsdirektører i offentlig sektor. Dette ledes av Hege Turnes, kommunikasjonsdirektør i NAV. Nettverket er fullt.

Siste saker

Har du lest disse?