Banner

Vilkår for påmelding

Påmelding og påmeldingsfrist

Påmelding til alle våre kurs, arrangement og medlemsmøter er bindende (dette gjelder IKKE hvis du melder deg på venteliste). Samtlige arrangementer kan ta et begrenset antall deltakere. Dersom kurset/arrangementet/møtet ikke er fulltegnet, kan påmeldinger mottas etter fristens utløp.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med sekretariatet på tlf. 23 31 59 00 eller e-post: kurs@kommunikasjon.no

Sentrale kurs og arrangement:

Avgift

Deltakeravgiften står oppført under hvert kurs/arrangement på våre sider. Deltakeravgiften inkluderer ikke reise og opphold med mindre dette står spesifisert.

Crone AS håndterer purringer og/eller inkasso for ubetalt avgift til våre kurs/arrangement på vegne av Kommunikasjonsforeningen.

Avmelding

Fysiske arrangementer og kurs

  • Inntil 21 dager før arrangementstart/kursstart: 1000 kr i avmeldingsgebyr
  • Mindre enn 21 dager før arrangementstart/kursstart: Full avgift faktureres
  • Ved avmelding grunnet sykdom, med gyldig legeattest, mindre enn 21 dager før arrangementstart/kursstart: 1000 kr.

Digitale arrangementer og kurs

  • Inntil 7 dager før arrangementstart/kursstart: 1000 kr i avmeldingsgebyr
  • Mindre enn 7 dager før arrangementstart/kursstart: Full avgift faktureres
  • Ved avmelding grunnet sykdom, med gyldig legeattest, mindre enn 7 dager før arrangementstart/kursstart: 1000 kr.

Det er ikke angrerett på kjøp av arrangement/kurs fra Kommunikasjonsforeningen  jfr. angrerettloven.

Avlysning

Dersom ikke mange nok melder seg på et kurs eller arrangement, forbeholder vi oss retten til å avlyse inntil tre uker før. Eventuelt innbetalt avgift blir da selvsagt refundert. Vi dekker ikke eventuelle andre utgifter i forbindelse med reise og opphold.

Force Majeure: Hendelser utenfor vår kontroll (eks. streik, lock-out, brann o.l) gir oss rett til å avlyse arrangementet uten refusjon og erstatningsplikt ovenfor kursdeltakeren.

Personvern

Ved påmelding blir du oppført på en deltakerliste som er tilgjengelig for andre deltakere. Formålet med deltakerlisten er at man skal kunne gjøre eventuelle tilpasninger til gjennomføringen av kurset/arrangementet og at deltakerne skal få et godt grunnlag for nettverk. Deltakerlisten inneholder navn, arbeidssted og tittel. Ifm. gjennomføring av digitale kurs vil også din e-post bli delt ifm. å sende ut en møteinnkalling.

Vi sender deg også informasjon om arrangementet på e-post og/eller mobil og ber om informasjon om eventuelle allergier og tilrettelegging i den anledning. Påmelding og informasjon registreres i vår medlemsbase som driftes av Team Data Systems AS.

Les mer om personvern på våre sider.

Foto- og videoopptak

Vi gjør oppmerksom på at foto- og/eller videoopptak kan forekomme på våre kurs/arrangementer. Dette kan bli brukt i forbindelse med markedsføring av Kommunikasjonsforeningen og våre kurs/arrangementer, som inkluderer nettsiden, fagbladet og/eller sosiale medier. Vi kommer til å opplyse om dette på det aktuelle kurset/arrangementet.

 

Gratisarrangementer og lokale medlemsmøter/kurs:

Avgift

Lokallagene arrangerer flere gratis medlemsmøter, men i de tilfeller der møtet har avgift, står dette i arrangementsbeskrivelsen.

Crone AS håndterer purringer og/eller inkasso for ubetalt avgift til våre kurs/arrangement på vegne av Kommunikasjonsforeningen.

Avmelding

Dersom du melder deg på et medlemsmøte, men ikke kommer og ikke gir beskjed innen påmeldingsfristens utløp, faktureres du for møteavgiften.

Avlysning

Dersom ikke mange nok melder seg på et møte eller seminar, forbeholder vi oss retten til å avlyse. Eventuelt innbetalt avgift blir da selvsagt refundert.

Personvern

Digitale arrangementer og kurs

Inntil 7 dager før arrangementstart/kursstart: 1000 kr i avmeldingsgebyr Mindre enn 7 dager før arrangementstart/kursstart: Full avgift faktureres Ved avmelding grunnet sykdom, med gyldig legeattest, mindre enn 7 dager før arrangementstart/kursstart: 1000 kr.