Banner

Nettverk for kommunikasjonsdirektører i privat og offentlig sektor

Torsdag 25. jan. kl. 17:00 - Torsdag 12. des. kl. 14:00
Kommunikasjonsforeningen
Pris: 14700 (medlem)

NETTVERKSLEDER
Factbox image

Gro Bogen Nilsen er kommunikasjonsdirektør i Aleris Helse.

Ønsker du faglig utvikling og frie diskusjoner?

Dette nettverket er nå fulltegnet for 2024.

I nettverket for kommunikasjonsledere som jobber i offentlige og private virksomheter kan du få påfyll fra interessante innledere og diskutere aktuelle problemstillinger med andre i samme situasjon.

Nettverket møtes fysisk på ettermiddagen, seks ganger i året. På møtene serveres felles middag etter det faglige programmet.

Hvem kan delta?

Dette nettverket er for deg som har lederansvar og jobber med kommunikasjon i privat eller offentlig sektor. De fleste av medlemmene har stillinger som kommunikasjonsdirektør, kommunikasjonssjef eller tilsvarende. Hver søker vurderes individuelt basert på stillingens faglige innhold. Vi forsøker å få best mulig balanse mellom deltakerne basert på kjønn, alder, arbeidslivssektorer og faglig bakgrunn.

Temaer og innhold

Hver samling vil ha et eget tema, med minst ett faglig innlegg. Det legges opp til erfaringsutveksling, diskusjoner og spørsmål og svar. Temaene for nettverket settes i samarbeid mellom nettverksleder og sekretariatet etter innspill fra deltakerne. Noen ganger henter vi inn innledere utenfra, andre ganger er det nettverksdeltakerne selv som legger fram et tema.

Vi diskuterer åpent og ærlig, og respekterer hverandres behov for konfidensialitet. Det føres ikke referater, og de fleste møtene gjennomføres etter Chatham House-regelen.

Praktisk informasjon

  • Nettverket har fem faglige møter i løpet av året i tillegg til en avsluttende julelunsj med evaluering av året som har gått.
  • Møtene foregår fysisk i Oslo kl. 17.00-18.30 med påfølgende middag.
    • Middagene vil variere mellom restaurantbesøk og catering til møtelokalet. Vi beregner å avslutte ca kl. 21.00.
  • Datoer i 2024: 25. januar, 14. mars, 30. mai, 29. august, 24. oktober og 12. desember (julelunsj). Endringer kan forekomme.
  • Nettverksleder: Gro Bogen Nilsen, kommunikasjonsdirektør i Aleris Helse.
  • Nettverket er kun for medlemmer av Kommunikasjonsforeningen. Du kan melde deg inn ved påmelding.
  • Plasser blir tildelt senest medio januar. Alle søkere vil bli kontaktet enten du får plass i nettverket eller blir satt på venteliste.
  • Pris for 2024: Kr. 14.700,- pluss mva.

Søknad om opptak

Dette nettverket er nå fulltegnet for 2024. Kontakt prosjektleder Heming Welde Thorbjørnsen på telefon 40202450 eller epost [email protected] for informasjon om mulighet til å stå på venteliste.

Pris medlemmer
14700