Banner

Slik bygger du et sterkt budskap med pyramideprinsippet

Mandag 29. aug. 2022 kl. 09:00 - 12:00
Kommunikasjonsforeningen, Brugata 19
Pris: 3990 (medlem) , 5990 (ikke-medlem)

OM KURSHOLDER
Factbox image

Henrik Bakke er skribent og har i flere tiår holdt kurs i temaet, blant annet for PwC og DNB.

Pyramideprinsippet er et kraftfullt verktøy for å formidle et faglig innhold – og dermed nyttig og relevant for de fleste som jobber med kommunikasjon. På kurset går vi gjennom prinsippet og viser hvordan det hjelper oss å reise en solid struktur for kommunikasjonen slik at vi får oppmerksomhet og bygger forståelse hos publikum. Prinsippet bygger på den tette sammenhengen mellom å skrive og å tenke, og er særlig nyttig når vi skal legge fram en anbefaling eller en påstand og begrunne den. Tilnærmingen kan brukes uansett medium: presentasjon, artikkel, rapport, notat – til og med epost eller slack-melding. Med øvelser underveis får du som deltaker prøvd deg i praksis.

Læringsmål

Målet med kurset er å gi deg som deltar kunnskap om en konkret tilnærming til hvordan man bygger opp en sterk budskapsstruktur og tar den i bruk for ulike typer formidling. Du får også øvelse i å bruke tilnærmingen i praksis. Materialet som gjennomgås blir gjort tilgjengelig etter kurset, og kan brukes som retningslinjer for å anvende prinsippet.

Målgruppe

Kurset er nyttig for alle som jobber med kommunikasjon. Det er ekstra relevant for deg som har blant dine oppgaver å utvikle et faglig innhold rettet mot profesjonelle målgrupper.

Alle kursdeltakerne får en kopi av Bakkes bok Skriv enkelt - tenk bedre. Kommunikasjonsforeningen har anmeldt boken her.

Om Henrik Bakke

Kursholder er Henrik Bakke, skribent og rådgiver med lang fartstid i kommunikasjonsfaget. Han har gjennom flere tiår holdt kurs i temaet, blant annet for PwC og DNB. Han har også nylig utgitt en bok der pyramideprinsippet er et sentralt tema: Skriv enkelt – tenk bedre.

Henrik er utdannet cand.mag. fra Universitetet i Agder og har over 30 års erfaring som skribent og rådgiver. Han har blant annet jobbet som tekstforfatter og journalist i Burson-Marsteller, kommunikasjonsrådgiver i McKinsey & Company og skribent og rådgiver i Knowit Experience Oslo.

Pris medlemmer
3990
Pris Ikke-Medlemmer
5990