Kommunikasjonsdagen 2020

Torsdagto. 05. mars 2020torsdag 05. mars 2020 kl. 09:00 - 16:00
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus' gate 3, 0106 Oslo
Pris: 3600 (medlem) , 5800 (ikke-medlem)

Kommunikasjonsdagen er foreningens største møteplass og samler over 500 kommunikatører årlig. Hold av datoen og sikre deg plass allerede nå.

Vi møtes på The Hub for en dag fylt med aktuelle case, spennende og lærerike temaer og ikke minst muligheten til å mingle med kjente og ukjente fra bransjen!

Hva vil du høre om? Send dine innspill til prosjektleder Malin Sundby Revaa.


Grupperabatt:

Er dere tre eller flere kollegaer fra samme arbeidssted får dere 15 % rabatt på alle billettene. Ta kontakt med post@kommunikasjon.no for bestilling. Gjelder bare for medlemmer av Kommunikasjonsforeningen.

Informasjon om påmelding og avmelding finner du her.

Pris medlemmer
3600
Pris Ikke-Medlemmer
5800

Se foredrag fra tidligere Kommunikasjonsdager

Medlem

Aftenpodden live!

Trioen bak landets største politiske podcast er kjent for å gi skarpe og morsomme analyser av de mest engasjerende sakene innen politikk og samfunn. På Kommunikasjonsdagen 2019 diskuterte Aftenpostens nyhetsleder Lars Molteberg Glomnes, politisk redaktør Trine Eilertsen og kulturredaktør Sarah Sørheim autentisitet og troverdighet.

Medlem

Karin Petterson - Er internett ødeleggende?

Forfatter Karin Pettersson kom til Kommunikasjonsdagen 2019 for å fortelle om hvordan sosiale medier påvirker demokratiet, hvorfor internett er ødeleggende og hvilke bevis som støtter opp under at demokratiet er i krise.

Medlem

Stine Ellingsen Grøndahl og Frank Sølvsberg - "Trident Juncture"

Høsten 2018 deltok 50 000 NATO-soldater på en militærøvelse i Norge. Militærtrafikk skulle kjøre på veinettet og soldatene skulle øve i bebodde områder. Hvordan jobbet Forsvaret strategisk med kommunikasjon for å forberede den norske befolkningen? Og hvordan håndterte de et høyt medietrykk? Stine Ellingsen Grøndahl, sjef for Forsvarets mediesenter og oberstløytnant Frank Sølvsberg forteller hva som skjedde bak kulissene.

Trenger du faglig påfyll?

Fullt
14.01.
Christian Krohgs gate 16, 0186 Oslo, Norge
Fullt
27.01.
Kommunikasjonsforeningens lokaler, Brugata 19, Oslo