Banner
Medierelasjoner

World Public Relations Forum til Norge

Det er nå bestemt at Kommunikasjonsforeningen får arrangere den internasjonale konferansen i 2018.

I hard konkurranse mot to andre kontinenter, er Kommunikasjonsforeningen og Oslo valgt som vertskap for World Public Relations Forum (WPRF) i 2018.

- Vi er stolte og glade for denne utvelgelsen. At Kommunikasjonsforeningen skal være arrangør i 2018 er en stor ære, sier Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen.

Therese_0603
Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, synes det er en stor ære at Kommunikasjonsforeningen skal arrangere World PR Forum 2018.

Det er Global Alliance for Public Relations and Communication Management som står bak WPRF, en internasjonal konferanse som arrangeres annethvert år. Konferansen går over tre dager og samler profesjonelle kommunikatører fra hele verden til fag og inspirasjon.

- Dette er en unik mulighet til å samle internasjonale foredragsholdere av ypperste klasse. Vi ønsker å lage et faglig program som ser på verdien av kommunikasjonsfaget og byr på læring på tvers av landegrenser. Samtidig vil vi naturlig nok vise frem hva vi er gode på i Skandinavia.

Sto blant tre kontinenter

De tre søkerlandene presenterte sine søknader for styret i Global Alliance i juni. Det har aldri tidligere vært så hard konkurranse for å få bli vertsforening for konferansen.

- Vi mottok fremragende søknader fra tre kontinenter. Når alt kom til alt, var vi overbevist om at Oslo er det rette stedet for hele profesjonen å møtes i 2018, sier Gregor Halff, styreleder for Global Alliance.

 Han fortsetter:

- Norge er et moderne land takket være sin innovative økonomi, sin konkurranseevne og sitt inkluderende samfunn. WPRF 2018 i Oslo vil inspirere kommunikatører til å gripe fatt i alle utfordringene og mulighetene innen moderne kommunikasjon.

Les hele pressemeldingen her

Les omtale i DN.no i dag


Siste saker

Har du lest disse?

Siste saker

Har du lest disse sakene?