Banner

Sentralstyret har konstituert daglig leder

Malin Sundby Revaa blir konstituert som daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, etter at det ble klart at Therese Manus går videre som markeds- og kommunikasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter. Revaa trer inn i rollen 15. juni.

Malin Sundby Revaa har jobbet i Kommununikasjonsforeningen siden 2015, de siste årene som seniorrådgiver og ansvarlig for blant annet Kommunikasjonsdagen, men er nå klar for å ta over lederansvaret utover høsten.  

– Jeg setter stor pris på tilliten styret har gitt meg, og gleder meg masse til gå i gang med nye og spennende oppgaver fremover. Sammen med styret skal jeg jobbe for at medlemmene fortsetter å få gleden av det gode tilbudet vårt, forteller Revaa. 

Svein Inge Leirgulen, styreleder i Kommunikasjonsforeningen, er trygg på valget av konstituert leder.  

– Sentralstyret er glad for at Malin har takket ja til å være konstituert daglig leder inntil ny leder er ansatt. Hun har svært god innsikt i foreningens drift, er en veldig god prosjektleder, kan masse og er godt likt av mange. Vi gleder oss derfor til å samarbeide tett de nærmeste månedene, sier styreleder Svein Inge Leirgulen. 

Therese Manus takker for seg etter ti år i Kommunikasjonsforeningen
Les mer

Rekrutterer ny daglig leder

Leirgulen er også i gang med prosessen med å rekruttere ny daglig leder til foreningen.  

– Noen av kvalifikasjonene vi ser etter er åpenbare, blant annet å være en god personalleder. Samtidig må det være en som kjenner kommunikasjonsfaget, er trygg i offentligheten og forstår organisasjonslivet. Men alt dette kommer vi nærmere innpå i stillingsutlysningen. 

Sentralstyret kommer til å bruke rekrutteringsbyrå til ansettelsesprosessen, og håper at utlysningen er klar før sommeren. 

 

Siste saker

Har du lest disse?