Banner

Therese Manus takker for seg etter ti år i Kommunikasjonsforeningen

– Jeg kommer til å savne alle de dyktige og flotte folkene i foreningen, både ansatte, tillitsvalgte og medlemmer. Heldigvis regner jeg med at det blir mange anledninger til å treffes igjen på arrangementer fremover, sier Therese Manus.

Etter ti år som daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, er Therese Manus nå klar for en ny jobbhverdag. I august blir hun Henie Onstad Kunstsenters nye markeds- og kommunikasjonsdirektør. 

– Det er vemodig og rart å forlate Kommunikasjonsforeningen, men etter snart ti fantastiske år i foreningen gleder jeg meg nå til å begynne ved Henie Onstad Kunstsenter. Det er en sjelden mulighet til å kombinere interesser og erfaring ved en av landets ledende kunstinstitusjoner. Henie Onstad er i rask utvikling, og jeg er veldig inspirert av de høye ambisjonene. Det blir rett og slett utrolig gøy, forteller Manus.  

– En sterk offentlig stemme for kommunikasjonsbransjen 

Svein Inge Leirgulen, styreleder i Kommunikasjonsforeningen, roser Manus’ innsats som daglig leder. 

– Therese og jeg har jobbet sammen gjennom styret i syv år. Hun har vært en synlig og tydelig leder, og hun har ledet foreningen og støttet styret på en forbilledlig måte. I tiden hun har vært leder, så har foreningen vokst både i størrelse og medlemstilbud – ikke minst har konferansene, arrangementene og nettverkene oppnådd rekorddeltakelse. Therese har ikke bare ledet sekretariatet, men også vært en sterk offentlig stemme for kommunikasjonsbransjen og deltatt i eksterne fora og samarbeid. Aller viktigst er det at medlemmene forteller oss at de er veldig fornøyde. 

Therese har ikke bare ledet sekretariatet, men også vært en sterk offentlig stemme for kommunikasjonsbransjen og deltatt i eksterne fora og samarbeid.
Svein Inge Leirgulen

– Therese ledet dessuten foreningen trygt gjennom pandemien, med rask omstilling til digitale medlemstilbud som kurs og konferanser. På vegne av styret vil jeg takke Therese på det varmeste. Vi ønsker henne og Henie Onstad Kunstsenter lykke til! 

Ansetter ny leder 

Styret er nå i gang med å finne ny daglig leder. Manus understreker at Kommunikasjonsforeningen er i de beste hender, og ser frem til å følge videre utvikling som medlem.  

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med Svein Inge i mange år, de siste med ham som nestleder og leder i sentralstyret. Det er godt å vite at Kommunikasjonsforeningen er i de beste hender når jeg nå går videre. Jeg har satt enormt pris på alt engasjement fra styret og medlemmer, og synes vi har fått til mye gjennom disse årene. Nå er verdens beste foreningsjobb ledig, og jeg er spent på å følge med videre.  

Siste saker

Har du lest disse?