Banner

Ny prosjektleder for våre arrangementer

Heming Welde Thorbjørnsen er ansatt som ny prosjektleder for arrangement i Kommunikasjonsforeningen. Thorbjørnsen starter i stillingen 1. juni.

– Kommunikasjon og formidling er en stor del av utdanningen min, en fellesnevner for det meste av karrieren og en viktig interesse jeg brenner for, sier Thorbjørnsen.  

I tillegg til å være ansvarlig for foreningens konferanser, vil han blant annet jobbe med rekruttering og markedsføring av medlemstilbudet. Thorbjørnsen har lang og bred organisasjonserfaring, og har arrangert store og små festivaler og konferanser. Han kommer fra stillingen som rådgiver i HivNorge, og har blant annet bakgrunn som digital markedsfører og gründer.  

– Jeg har hatt en variert og spennende karriere med mange ulike roller i både offentlig, privat og frivillig sektor. Da jeg så utlysningen fra Kommunikasjonsforeningen var jeg ikke i tvil om at jeg måtte søke, og jeg er veldig glad for å være den som kom gjennom nåløyet, forteller Thorbjørnsen.  

Sentralstyret har konstituert daglig leder
Les mer

Therese Manus, avtroppende daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, er ikke i tvil om at Thorbjørnsen blir et godt tilskudd i foreningen. 

– Heming har bred og variert erfaring som jeg er sikker på vil bli svært nyttig for Kommunikasjonsforeningen. Han er en engasjert person med stort initiativ, samtidig som han har solid forståelse for organisasjonslivet, sier Manus.    

Har du ønsker eller idéer til våre fremtidige arrangementer? Kontakt Heming Welde Thorbjørnsen på Heming@kommunikasjon.no etter 1.juni.

Siste saker

Har du lest disse?