Banner

Er du vår nye daglig leder?

Kommunikasjonsforeningen søker ny daglig leder som skal lede og utvikle foreningen videre.

Kontakt

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Visindi ved:

Mads Yngve Storvik - tlf. 900 45 079

Jette F. Christensen - tlf. 958 52 870

Benedicte Andersen - tlf. 478 21 687

Styreleder Svein Inge Leirgulen tlf. 977 23 133. 

Sentralstyret er nå godt i gang med å finne den nye daglige lederen til foreningen og ber om tips til gode kandidater, forteller Svein Inge Leirgulen, styreleder i Kommunikasjonsforeningen.

– Vi forventer stor interesse for denne viktige og attraktive stillingen, men det er uansett viktig at den nye lederen kjenner kommunikasjon- og mediebransjen godt.

– Som daglig leder vil du få mulighet til å jobbe i et hyggelig og kompetent miljø. Stillingen byr på stor variasjon i arbeidsoppgaver, stor påvirkningskraft, en sentral posisjon i kommunikasjonsbransjen og gode muligheter for faglig utvikling, sier Leirgulen.

Therese Manus takker for seg etter ti år i Kommunikasjonsforeningen
Les mer

Søker en multikunstner

Han er tydelig på hva sentralstyret ønsker i en daglig leder.

– Vi leter etter en multikunstner som liker å balansere ledelse og drift av organisasjonen, med gjennomføring av strategi, og samtidig være talsperson for foreningen og utviklingen av faget. Selv ønsker jeg meg en flink og god partner til sentralstyret, lokalavdelingene, fagrådet og eksterne aktører.

Ikke minst, du må være en god leder for de flinke kollegene i sekretariatet!
Svein Inge Leirgulen

–  Foreningen skal videreutvikles og vi har mål om ytterligere vekst. Derfor leter vi etter deg som drives av å skape stor verdi i medlemskapet og å gjøre det frivillige engasjementet meningsfylt. Andre viktige oppgaver blir å posisjonere kommunikasjonsfaget, styrke kompetansen til kommunikasjonsfolk, og etablere nye møteplasser for medlemmene våre.

– Etter grundige vurderinger har vi valgt å bruke Visindi som rekrutteringspartner. De vil kjøre søk og annonsering gjennom sommeren og tidlig i august. Om du er interessert eller lurer på om dette er en riktig jobb for deg - ta kontakt med meg selv om det er sommerferie! Ellers er Visindi kontaktperson, sier Leirgulen.

 

Les mer og søk her


Fakta

15.juni ble Malin Sundby Revaa konstituert som daglig leder, etter at det ble klart at Therese Manus går videre som markeds- og kommunikasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter etter ti år i foreningen.

 

 

Siste saker

Har du lest disse?