Sentralstyret

Sentralstyret er foreningens høyeste organ mellom landsmøtene og leder foreningens daglige arbeid. Arbeidet utøves på grunnlag av vedtektene, strategiplan og rammebudsjett vedtatt av landsmøtet.

Medlemmer i sentralstyret:

Gro Bogen Nilsen leder sentralstyret i Kommunikasjonsforeningen. Hun har vært styremedlem og leder i lokallaget Oslo og Akershus. Gro har tidligere vært assisterende/ fungerende kommunikasjonsdirektør i UDI, kommunikasjonssjef ved sykehuset Buskerud HF og seniorrådgiver i JK og First House

Person

Gro Bogen Nilsen

Leder, Sentralstyret
Head of Governmental Affairs and Communications
Merck Norway
99 29 57 15
gro.bogen-nilsen@merckgroup.com

Turnes er kommunikasjonsdirektør i Arbeids- og velferdsdirektoratet (NAV), hvor hun leder ca. 40 medarbeidere fordelt på tre seksjoner. Hun har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i Mattilsynet og informasjonsdirektør i Toll- og avgiftsdirektoratet. Hun har hatt en rekke verv, blant annet som styremedlem i Norsk Pensjon og regjeringens gruppe for å utvikle en statlig kommunikasjonspolitikk.

Person

Hege Turnes

Nestleder, sentralstyret
Kommunikasjonsdirektør
NAV
91 80 36 98
hege.turnes@nav.no

Ståle Tvete Vollan var lokallagsleder i kommunikasjonsforeningen Hordaland - Sogn og Fjordane. Vollan har studert kommunikasjon på BI, og har hovedfag i musikkantropologi fra NTNU. Fra 2010 til 2015 arbeidet han i stab og kommunikasjon i Statped i Bergen og i Oslo, og har ytterligere 10 års erfaring fra offentlig sektor fra NTNU, Stortinget og Oslo universitetssykehus. Ståle er engasjert i kulturlivet, vært i flere år i Øyafestivalen, og har jobbet som artistbooking-agent og produsent i eget firma.

Person

Ståle Tvete Vollan

Leder Fagråd kompetanse
Spesialrådgiver
Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser
46 66 12 73
staletv@gmail.com
Person

Svein Inge Leirgulen

Styremedlem
Kommunikasjonsdirektør
Tekna
97 72 31 33
leirgulen@gmail.com
Person

Katarina Belsom

Styremedlem
Markedssjef
Signal Bredbånd AS
99 63 76 01
katarina@signal.no
Person

Anne-Berit Herstad

Styremedlem
Seksjonssjef
NAV
97 08 15 22
Anne-Berit.Herstad@nav.no
Person

Olav Sindre Kriken

Styremedlem
Byråleder
Racer
97 19 66 89
olav@racer.no
Person

Sindre Beyer

Varamedlem
Partner/rådgiver
Try
90 99 20 78
sindre.beyer@try.no

Torgunn Wærås er styremedlem i lokallaget Nord-Norge. Torgunn har allsidig erfaring innen journalistikk, kommunikasjon og media fra blant annet NRK, Vårt Land, Aftenposten og Universitetet i Tromsø. Hun startet i nåværende stilling ved helsefakultet i 2007, og har tidligere jobbet i ulike stillinger ved avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt ved UiT.

Person

Torgunn Wærås

Varamedlem
Seksjonssjef for formidlingstjenester
Universitetet i Tromsø
99 70 13 97
torgunn.waras@uit.no