Banner

Østfold - KI og kommunikasjon

Tirsdag 04. juni 2024 kl. 13:00 - 15:00
Smart Innovation Arena, Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden
Pris: Gratis (medlem) , 500 (ikke-medlem)

Bli med inn i et av Norges mest spektakulære møterom og lær mer om KI-ledetekster og hvordan det kan brukes i kommunikasjonsarbeidet. Vi får også et innblikk i risikoen for datalekkasjer og sikkerhetssvakheter i de store språkmodellene.

Kunstig intelligens (KI) har allerede blitt en del av hverdagen til mange kommunikasjonsfolk. Nøkkelen til gode svar er presise ledetekster, eller “prompts”, som det gjerne omtales som. Tore Lie, klyngeleder i Cluster for Applied AI ved Smart Innovation ønsker oss, sammen med Ketil Thomsen og Kjetil Svendsen, velkommen til deres storstue Smart Innovation Arena. Vi får også besøk av Dalibor Jovic, fagansvarlig for KI-verktøy i Itera.

Heng gjerne igjen etter foredragene for en prat med andre kollegaer i bransjen.

Kunstig intelligens (KI) som verktøy i kommunikasjon- og markedsføringsarbeidet

Lær hvordan kommunikasjonsavdelingen i Smart Innovation Norway jobber med KI, og hvilke verktøy de benytter seg av for å optimalisere og effektivisere sitt kommunikasjon- og markedsføringsarbeid,
Tore Lie, klyngeleder i Cluster for Applied AI, Ketil Thomsen, Arena Manager og Kjetil Svendsen, innholdsprodusent, vil sammen presentere konkrete eksempler og caser rundt anvendelse av KI innen tekstproduksjon, markedsføring, videoproduksjon og mer.

Gode ledetekster, språkmodeller og sikkerhetssvakheter

Ledetekster og prompt engineering er nøkkelen til å bruke KI-teknologier effektivt. Dalibor Jovic er fagansvarlig for KI-verktøy i Itera. Han er techlead og full-stack utvikler, og på fritiden lager han videoer om KI på LinkedIn og videoer om programmering på YouTube.
Jovic vil vise oss at KI-ledetekster handler om veldig mye myer en "skriv en sang til meg". Gode ledetekster kan forme prosjektene dine fra starten.
Han vil også belyse hvordan store språkmodeller sikrer tilgang til dine egendefinerte data, samtidig som han vil fortelle om risikoen for datalekkasjer og sikkerhetssvakheter med KI.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
500