Banner

Oslo - Hvordan kommunisere tillitvekkende?

Torsdag 23. mai 2024 kl. 08:00 - 10:00
Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo
Pris: Gratis (medlem)

Hvordan kommunisere tillitvekkende?

23. mai kl. 08:00-10:00 inviterer Kommunikasjonsforeningen Oslo alle medlemmer til frokostmøte på Kulturhuset.

Programmet starter kl. 08:30, der kommunikasjonsdirektør i BaneNor, Nina Aasmundsen vil dele refleksjoner om hvordan bygge tillit som del av et krevende samfunnsoppdrag: Hva fordrer det av kommunikasjonsfaglig arbeid og formidling eksternt og internt? Hvordan lære underveis og hvilke råd har de til andre virksomheter?

Og hvordan står det egentlig til med innbyggernes tillit og tilfredshet til offentlige virksomheter og politikken? Kl. 09:00 vil David Aarvik Nese, førstekonsulent Divisjon for styring, organisering og ledelse fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) ta oss gjennom de viktigste funnene fra Innbyggerundersøkelsen 2024.

Sist, men ikke minst: Hvordan står det til med tillitens plass i politisk kommunikasjon? Kl. 09:30 får vi gleden av å høre politisk kommentator i Vårt Land, Emil André Erstad reflektere over temaet og utfordringer med siste års eksempler på tillitsbrudd. Hvordan påvirker dette demokratiet i Norge og hva konkret betyr det for kommunikasjonsrådgiveres ansvar fremover? Det blir åpnet for spørsmål fra salen etter hvert av de tre innleggene.

Styreleder i Kommunikasjonsforeningen Oslo, Thomas Wrigglesworth vil lede oss gjennom programmet. Meld deg på i dag og vel møtt!

NB: Grunnet servering er påmeldingen bindende.

Pris medlemmer
Gratis