Banner

DIGITALT - Faglig frokost: Strategisk kommunikasjon

Fredag 22. mars 2024 kl. 08:30 - 09:15
Digitalt
Pris: Gratis (medlem)

Anne-Lise Mørch von der Fehr
Factbox image

Daglig leder i Kommunikasjonsforeningen og programleder i Faglig frokost.

God kommunikasjon er en forutsetning for å nå virksomhetens mål, enten du jobber i næringslivet, frivillig sektor eller en offentlig etat. Samtidig er stategien avgjørende for at kommunikasjonsarbeidet skal ha en verdi. Kommunikatørene bør også ta en større rolle i å utforme og formidle virksomhetsstrategien.

Hvordan får vi knyttet kommunikasjonsstrategien til virksomhetsstrategien, og hvordan kan vi dokumentere effektene av det vi gjør?

Gry Rohde Nordhus er seniorrådgiver i Apeland AS og har vært kommunikasjonsleder i flere store, internasjonale selskap. Hun jobber særlig med kommunikasjonsstrategi og samspillet mellom kommunikasjon og andre fagområder.

Svein Inge Leirgulen er kommunikasjonsdirektør i TEKNA og styreleder i Kommunikasjonsforeningen. Han holder jevnlig kurs og foredrag i strategisk planlegging og måling av kommunikasjon.

Sammen med daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, Anne-Lise Mørch von der Fehr, nøster de opp i hvordan vi kan løfte blikket fra det operative til det strategiske og bruke kommunikasjon til å nå virksomhetens strategiske mål.

Faglig frokost er inkludert i ditt medlemskap i Kommunikasjonsforeningen.
Opptak fra tidligere episoder finner du her (krever innlogging).

 

Pris medlemmer
Gratis