Banner

DIGITALT - Faglig frokost: Kunstig intelligens og framtida for kommunikasjonsfaget

Fredag 26. april 2024 kl. 08:30 - 09:15
Digitalt
Pris: Gratis (medlem)

Anne-Lise Mørch von der Fehr
Factbox image

Daglig leder i Kommunikasjonsforeningen og programleder i Faglig frokost.

Hvilken betydning får kunstig intelligens (KI) for framtida i kommunikasjonsfaget? Fredag 26. april inviterer vi igjen til Faglig frokost.

Stadig flere bruker allerede kunstig intelligens i jobben. Hvilken betydning får den nye teknologien for framtida i kommunikasjonsfaget? Teknologien utvikler seg raskt, og vi må passe oss fra å gå i fallgruvene. Men hvilke fallgruver er de vi skal passe oss for, og hvor er de? Og hva skjer med språket vårt om vi stoler for blindt på generative språkmodeller?

Hallvard Lavoll er underdirektør for kommunikasjon i IT-divisjonen til Skatteetaten. Hans avdeling produserer illustrasjoner, animasjoner, film, internkommunikasjon og lederstøtte, og har stor nytte av gode KI-verktøy.

Hege Turnes er kommunikasjonsdirektør i Statistisk sentralbyrå og medlem i Kommunikasjonsforeningens etiske råd. Hun har vært med på å utforme Kommunikasjonsforeningens etiske refleksjonspakke for bruk av KI, som ble presentert under Kommunikasjonsdagen 10. april.

Sammen med programleder Anne-Lise Mørch von der Fehr tar de for seg de store spørsmålene om hva kunstig intelligens gjør med utviklingen i kommunikasjonsfaget.

Sendingen starter fredag 26.4. kl. 08:30 og er ferdig senest kl. 09:15.

Faglig frokost er inkludert i ditt medlemskap i Kommunikasjonsforeningen.
Opptak fra tidligere episoder finner du her (krever innlogging).

 

Pris medlemmer
Gratis