Banner

Vestland: Storytelling som strategisk verktøy

Torsdag 21. sep. 2023 kl. 08:00 - 10:00
Handelshøyskolen BI, Kong, Chr. Frederiks gate 5, 5006 Bergen
Pris: Gratis (medlem) , Gratis (ikke-medlem)

Er du en Startup eller gründer som skal innhente kapital eller ønsker du rett og slett å bli bedre til å få gjennomslag for dine ideer og synspunkter?

Da må du bli med på dette frokostmøte om storytelling som strategisk verktøy. Under Innovasjonsuken OPP inviterer vi til høstens første frokostmøte der nettopp dette er tema.

Du vil blant annet få en innføring i hvordan du kan bruke historier som et strategisk verktøy for å pitche idéen din på en måte som får investorene til å tro på ditt prosjekt, for bedre oppslutning i virksomheten og for å skape forankring og forståelse hos ledelse og medarbeidere.

Gode historier vekker følelser, bygger tillit og skaper mening hos lytteren. Er du grunder eller Startup er du helt avhengig av en tydelig og inspirerende historie når du skal innhente kapital eller bygge merkevare. På dette frokostmøte vil du lære hvordan du kan bygge en overbevisende pitch og formidle din historie på en engasjerende måte som fanger oppmerksomheten til fremtidige investorer.

Vi har et spennende program der blant annet Janicke Allers, investor i Gefyl og Erlend Waaler, daglig leder i Startup Lab Bergen, deler sine beste tips til hvilke historier som fenger dem. I tillegg vil utvalgte grundere får testet pitchen sin til et dommerpanel bestående av aktører fra næringslivet, akademia og en masterstudent i medier og kommunikasjon.

Program:

  • En innføring i Storytelling som strategisk verktøy
  • Investorene deler sine beste tips
  • Fra teori til praksis - 3 grundere tester pitchen sin til et dommerpanel

Det serveres som alltid en lett frokost med kaffe og noe godt å bite i.

Vi gleder oss til å se deg på høstens første frokostmøte, under Innovasjonsuken OPP.

Arrangementet er inkludert i studentmedlemskap, som er gratis for studenter.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
Gratis