Banner

Trøndelag: Få gjennomslag med strategisk historiefortelling

Torsdag 09. nov. 2023 kl. 07:30 - 08:45
Kongens gate 37, 7713 Steinkjer
Pris: Gratis (medlem) , 150 (ikke-medlem)

Storytelling påvirker arbeidslivet i alt fra organisasjonskultur til børsnoteringer. Historier påvirker oss gjennom å spille på følelsene våre, og vi bruker historier bevisst eller ubevisst til å forstå omgivelsene.

Linda Forss er et fyrverkeri fra Åre. Hun er forretningsutvikler, historieforteller, forfatter og musiker med base i Østersund.
Gjennom historiefortelling kan du engasjere, bygge merkevare, få frem dine meninger og bli mer synlig.
Storytelling påvirker arbeidslivet i alt fra organisasjonskultur til børsnoteringer. Historier påvirker oss gjennom å spille på følelsene våre, og vi bruker historier bevisst eller ubevisst til å forstå omgivelsene. Enten disse omgivelsene er avdelingen vår, organisasjonen eller markedene vi befinner oss i. Historier bidrar til å skape mening. De kan gjøre ledere til helter eller skurker, og de kan hjelpe eller avspore strategi- og endringsprosesser. Det å forstå og kunne anvende storytelling er derfor et viktig strategisk verktøy for alle.
Hold av datoen til et faglig og sosialt treff før arbeidsdagen starter.

Frokostmøtet er et samarbeid mellom Hilmarfestivalen, Kommunikasjonsforeningen i Trøndelag, Steinkjer Næringsforum og Quality Grand Hotel.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
150