Banner

Møre og Romsdal: Kaffeprat

Onsdag 25. okt. 2023 kl. 19:00 - 21:00
Havnekontoret, Kaibakken 1 Kristiansund
Pris: Gratis (medlem) , Gratis (ikke-medlem)

Kommunikasjonsforeningens lokallag Møre og Romsdal inviterer til uformell kaffeprat på Havnekontoret, med fokus på kommunikasjon og de ulike kanalene som er tilgjengelige for oss.

Vi vil gjerne samle både medlemmer av Kommunikasjonsforeningen og andre som er interessert i kommunikasjon for en uformell kaffeprat. Her er fag og nettverking for oss som jobber me kommunikasjon fokus .
Det blir en flott mulighet til å dele erfaringer, ideer og innsikt om hvordan vi kan utnytte ulike kommunikasjonskanaler for å nå våre mål og engasjere vårt publikum.

Agenda:

  • Velkomst og en kjapp presentasjonsrunde av alle oss som deltar.
  • Kort presentasjon om bruk av ulike kommunikasjonskanaler som kommunikasjonsrådgiver Ingunn Strand bruker i det daglige samt en kjapp sving innom kommunikasjon som selvstendig næringsdrivende.
  • Erfaringsdeling med mulighet for gode diskusjoner.
  • Avsluttende tanker og takk for deltakelsen
  • Vi er sikre på at du har verdifull innsikt å bidra med, og vi ser frem til å høre dine perspektiver på dette spennende emnet.

Vi ser frem til å dele en hyggelig kopp kaffe og gode samtaler med deg. Ta gjerne med deg spørsmål, en venn, ideer og tanker om temaet!

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
Gratis