Banner

Trøndelag: Nå må vi gjøre det - bærekraft!

Onsdag 16. mars 2022 kl. 07:30 - 08:30
InnoCamp Steinkjer, Skolegata 22
Pris: Gratis (medlem) , Gratis (ikke-medlem)

Den uoppnådde drømmen om bærekraft. Frokostmøte med NTE og Grong Sparebank i Steinkjer

Hva er grønnvasking og hvordan kommuniserer din bedrift bærekraft? Velkommen til frokostmøte med leder for Bærekraft Marit Gystøl i NTE og bærekraftsrådgiver Kjerstin Oppdahl i Grong Sparebank.

Vi har snakket om det lenge, nå må vi faktisk gjøre det. Men hvordan? Vi spør leder for bærekraft Marit Gystøl i NTE og bærekraftsrådgiver Kjerstin Oppdahl i Grong Sparebank hva de gjør på bærekraft og hvordan de kommuniserer arbeidet. Vi må også innom tema som grønnvasking i markedsføring og hvordan kommunisere bærekraft når kravene til bærekraft har økt og vi ikke lenger kan slippe unna med å bare si at vi er grønn og klimavennlig.

Innen 2030 skal EU være klimanøytral og handlingsplanen for bærekraftig finans trådte i kraft i mars i fjor med "taksonomien". Dette er det nye klassifiseringssystemet for bærekraftige økonomiske aktiviteter og et system om offentliggjøring av opplysninger om bærekraft. Nå gjelder nye regler for bærekraftige investeringer, men også nye regler for bærekraftskommunikasjon.

Velkommen til kommunikasjonsfrokost på InnoCamp i Steinkjer.

Frokost blir servert fra kl. 07.30. Arrangementet varer til kl. 08.45.

Arrangementet er gratis. Gamle og nye medlemmer er velkommen! Arrangementet er åpen for alle. Du er påmeldt når du har registrert deg.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
Gratis