Banner

Trøndelag: Frokostmøte: Internkommunikasjon og samhandling

Onsdag 05. okt. 2022 kl. 08:30 - 10:00
Aker BP, Munkegata 26, Føniks. 7011 Trondheim
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Kommunikasjonsforeningen i Trøndelag inviterer Aker BP til å dele sine erfaringer om hvordan de jobber med internkommunikasjon og samhandling.

Litt over fire år er gått siden Aker BP rullet ut en komplett samhandlingsplattform med Workplace by Facebook, Microsoft Teams og SharePoint. Retning, strategi og kanaler for internkommunikasjon står fortsatt fast. Etablerte kanaler for internkommunikasjon ble spesielt viktig selskapets håndtering av COVID-19-pandemien.

En av suksesskriteriene i Aker BP er involvering og engasjement fra selskapets øverste ledelse. Hvordan får du en av direktørene i selskapet til å si ja til å spille grevinne i Aker BPs egen smittevern-versjon av den kjente juleklassikeren? Hva sa helseministeren da han fikk overlevert gresskar-Bent på Halloween? Og hvorfor sa hele hovedledelsen ja til å spille i påskekrimmen «Mordet på utreisehotellet»?

Camilla Emilie Hatleskog og Martha Steensnæs gir deg alle svarene når Aker BP inviterer til frokostmøte. Radarparet sier gode kanaler, mandat, stor takhøyde for kreativitet og tillit er nøkkel til suksess.

Om Aker BP
Aker BP driver med leting og produksjon av olje og gass på norsk sokkel. Målt i produksjon er vi et av de største uavhengige børsnoterte oljeselskapene i Europa.
Vi er operatør for seks feltsentre: Alvheim, Ivar Aasen, Skarv, Edvard Grieg, Ula og Valhall, samt medeier i Johan Sverdrup.

Hovedkontoret er på Fornebu, utenfor Oslo. Selskapet har også kontorlokasjoner i Stavanger, Trondheim, Harstad og Sandnessjøen.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450