Banner

Vestland: Bli med Bybanen Utbygging under bakken på Haukeland!

Onsdag 20. april 2022 kl. 18:00 - 20:00
Haukeland sjukehus holdeplass, Veidekkes anleggsinngang, Ulriksdal 1
Pris: Gratis (medlem)

Bybanens linje 2 til Fyllingsdalen åpner 21. november 2022. Kommunikasjonsforeningen inviterer til en «eksklusiv» forhåndsvisning av holdeplassen ved Haukeland 30 meter under bakken.

Holdeplassen er fremdeles en anleggsplass, og midt oppi dette står Leder for kommunikasjon Ronny Turøy og kommunikasjonsrådgiver Camilla Einarsen Heggernes i Bybanen Utbygging.

Hvem er egentlig Bybanen Utbygging, og hva er det vi har som oppgave å gjøre som organisasjon og som kommunikasjonsansvarlige? Gjennom masse prøving, litt feiling, noen suksesshistorier, og kort vei fra ide til utførelse, godt  hjulpet av en organisasjonskultur med masse fart og entusiasme for bybaneprosjektet, vil Ronny og Camilla dele noen av grepene som er gjort for å fortelle omverden om bybaneprosjektet til Fyllingsdalen.

Omvisning ved holdeplassen blir ved byggeleder i Bybanen Utbygging.

Praktisk informasjon

Oppmøtested er utenfor anleggsporten til Veidekke ved Ulriksdal 1 (Cruisespesialisten).
Oppmøte vil være senest klokken 18:00 ved inngangen til anlegget på Haukeland rett ved rundkjøringen ved Rema 1000.
Enkel tilkomst enten med buss til Haukeland Sør/Ulriksdal eller parkeringshus i Ulriksdal 1 (Cruisespesialisten). Sykler/sparkehjul kan parkeres innenfor anleggsgjerdet.

Alle gjester må bytte til vernesko ved inngangen, og alle vil få utdelt hjelm og refleksvest til å ta utenpå egen jakke. Det vil bli utdelt buff’er til å ha under hjelmer for å holde ørene varme. Vi kommer til å sitte i en midlertidig trapp under fagpresentasjonen, og det anbefales at alle tar med seg et lite sitteunderlag, har på seg varmt tøy og en varm jakke. Holdeplassen holder ca 8 grader. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er toalett tilgjengelig ved anleggsplassen, og det er dessverre ikke tilgjengelighet for rullestol ved dette arrangementet.

Spørsmål til den praktiske gjennomføringen rettes til Ronny Turøy, Bybanen Utbygging ronny.turoy@vlfk.no / 91713195.

Mrk. Begrenset antall plasser! Påmelding før 20. april kl. 14.00.

Pris medlemmer
Gratis