Banner

Vestland: BIFF

Onsdag 26. okt. 2022 kl. 19:15
Tivoli, Det akademiske kvarter, Olav Kyrres gate 49, 5015 Bergen
Pris: Gratis (medlem)

Bli med oss på BIFF! Denne høsten skal vi nemlig se «en av de beste dokumentarene som noensinne er laget om influensere og sosiale medier.»
Vi gir ut 30 billetter til våre medlemmer til filmen GANG GIRL, en skarp og kritisk dokumentar om influensere, sosiale medier og parasosial tilknytning.

Filmen vises onsdag 26. oktober 19:15 på Tivoli på Kvarteret (Det Akademiske Kvarter).

Meld deg på gjennom lenken under. 

Når du kommer på Tivoli på Kvarteret oppgir du bare navn og at du kommer fra Kommunikasjonsforeningen Vestland.

Her gjelder det å være rask på ballen!

Om Girl Gang

Sett gjennom øynene til hennes millioner av følgere i sosiale medier, lever 14 år gamle Leonie et perfekt liv. Influenseren som er best kjent som Leoobalys bor i Berlin sammen med sine foreldre, som har sagt opp jobbene sine for å hjelpe datteren med karrieren.

Leonies hverdag består av reiser, intervjuer, sponsorgaver og en uopphørlig produksjon av bilder og videoer for å tilfredsstille publikum og samarbeidspartnere. På den andre siden av smarttelefonen møter vi Melanie, som er ett år yngre enn Leonie og fullstendig besatt av sitt store idol – men alt er ikke bare fryd og gammen bak den glamorøse fasaden.

GIRL GANG retter et granskende blikk mot påvirkerbransjen og hva den gjør med utøvere og publikum. Filmen er et moderne eventyr, med prinsesser, trollspeil og en undertone av svart magi, og på denne måten gir regissør Susanne Regina Meures oss et friskt perspektiv på et av vår tids definerende fenomener. Dette er kort og godt en av de beste dokumentarene som noensinne er laget om influensere og sosiale medier.

Regi: Susanne Regina Meures
Lengde: 1 time og 37 minutter
Produsert: 2022
Språk: Tysk
Undertekster: Engelsk


 

Pris medlemmer
Gratis