Banner

Agder - Velkommen til kick-off

Torsdag 07. april 2022 kl. 19:00 - 21:00
Teateret, Kongens gate 2, 4610 Kristiansand
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Endelig kan vi sparke i gang igjen! 

Torsdag 7. april inviterer vi til en kveld med faglig og sosialt påfyll på Teateret i Kristiansand. Vi lover god stemning, enkel snacks-servering og tid til å mingle med både nye og gamle kollegaer i bransjen. 

Foredrag: 

Hvordan søker vi sann kunnskap og hvordan formidles den?

I en hverdag der fake news og algoritmer får stadig større plass, er dette et høyst aktuelt tema for alle som jobber med kommunikasjon.

Hør forfatterne bak boken «Søke sannhet - Etikk og metode for forskere og journalister» dele viktige perspektiv og erfaringer.

Krig og kommunikasjon

Kilden teater og konserthus i Kristiansand var tidlig ute med tydelige markeringer mot Russlands invasjon av Ukraina, og har fått mye oppmerksomhet for dette nasjonalt. Hør hvordan Kilden organiserte kommunikasjonsarbeidet i en kompleks og vanskelig sak.  

Foredragsholdere:

Tarjei Leer-Salvesen har 25 års erfaring som journalist fra blant annet Fædrelandsvennen, NRK Brennpunkt, Dagbladet og Klassekampen. Han har arbeidet med undersøkende metode både som gravejournalist, fagbokforfatter og i undervisning.

Paul Leer-Salvesen har arbeidet som forsker og professor i etikk ved Universitetet i Agder i mer enn 25 år. Han har lang erfaring med kvalitative metoder, blant annet fra forskning i fengsler. Han har også veiledet en lang rekke PhD-studenter, og arbeidet med forskningsetikk i flere etiske komiteer.

Kjetil Nordhus har vært sentral i landsdelens kulturliv gjennom mange år, både som artist, tekstforfatter og som leder ved Sørnorsk kompetansesenter for musikk. I dag er han kommunikasjonsmedarbeider hos Kilden, og vi er så heldige å også ha han med i styret til Kommunikasjonsforeningen Agder

Håper vi ser deg!

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450