Banner

BuVeTe: Snakk kundenes språk v/Thomas Mackinnon + årsmøte

Onsdag 02. mars 2022 kl. 17:00 - 18:30
dhub i Sandefjord sentrum, Rådhusgata 15, 3211 Sandefjord
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Snakk kundens språk! I forkant av årsmøtet onsdag 2. mars, deler strategisk rådgiver og selvutnevnt språknerd, Thomas Mackinnon, sine refleksjoner rundt viktigheten av å snakke kundens språk for å lykkes med kommunikasjon.

Kommunikasjon er språk og språk er kommunikasjon. Måten du kommuniserer med andre på speiler din identitet, og kan være avgjørende for om du når frem med budskapet. Klarer du å snakke kundens språk, er mye gjort.

Thomas Mackinnon har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen og jobber i dag som strategisk rådgiver i Wera AS. Kommunikasjon har vært en fellesnevner i hele hans karriere. Fra å formidle budskap på skandinavisk i Kina, til å jobbe med brukeropplevelser, kundereiser og sannhetens øyeblikk i kommunikasjonsbyrå. Han er lidenskapelig opptatt av rettskrivning og språklige underfundigheter, og det er vel så mye språkets subtile uttrykk som det verbale han har fattet interesse for.

Meld deg på i dag for å være sikker på at du får ta del i Thomas sitt skråblikk på kommunikasjonsfaget og viktigheten av å snakke kundens språk!

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450