Banner

Trøndelag: Frokostmøte Steinkjer

Torsdag 25. nov. 2021 kl. 07:30 - 09:30
InnoCamp, Skolegata 22, Steinkjer
Pris: Gratis (medlem) , Gratis (ikke-medlem)

Velkommen til en pangstart på dagen, med god lokal frokost og faglig påfyll. 

Jo Kristian Kvernland er kontorist fra Steinkjer og stolt beitstøing. Har jobbet med markedsføring, omdømme og kommunikasjon i over 15 år. Brenner for bolyst, bygde- og distriktsutvikling, breddefotball og godt øl.

Jo Kristian har 15 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen og har tidligere jobbet i Stiklestad Nasjonale kultursenter, NRK, fylkeskommunen, Trønder-Avisa og var med på å starte kommunikasjonsselskapet Ofag AS i 2015 og er nå ny partner i kommunikasjonsbyrået PKOM.

I første del skal Jo Kristian fortelle om PKOM i 25 år – fra enkel fax-avis til til ledende kommunikasjonsmiljø innen matproduksjon og sirkulærøkonomi.

PKOM er et lite, men velrennomert kommunikasjonsbyrå som primært jobber med aktører innen matproduksjon og sirkulærøkonomi, og står spesielt sterkt innen havbruk. De siste årene har selskapet styrket seg betydelig, og blitt mer synlig i markedet med kontorer både på InnovArena på Rørvik og InnoCamp på Steinkjer. For PKOM er det viktig å bidra positivt til samfunnsutviklingen i distriktene gjennom god strategisk rådgivning for kunder innen privat og offentlig næringsliv. 

Nina Beate Solberg Susegg er brennende opptatt av godt forankret kommunikasjon. Hun har vokst opp på idylliske Sunnan, en kort kjøretur nordom Steinkjer og tatt med seg engasjementet for distriktene, Steinkjer og god kommunikasjon via Trondheim og til Stjørdal der hun bor i dag. Nina er engasjert på mange vis, og har for tiden styreverv i Kommunikasjonsforeningen i Trøndelag. 

I andre del skal vi få et innblikk i Hvordan kan økt bestillerkompetanse bidra til bedre kampanjer?

Nina har 13 års erfaring med flere perspektiv innen kommunikasjonsbransjen. Hennes erfaring kommer fra jobber som strategisk merkevarebygger, designer og kommunikasjonsrådgiver. Hun har også har vært gründer i eget firma, stablet er start up på beina, jobbet med kommunikasjonsplanlegging i IKEA, som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Headspin og jobber nå i det offentlige som seniorrådgiver for Arbeidstilsynets seksjon for veiledning og kommunikasjon. 

Nina Beate tror på helhetlig og gjennomtenkt kommunikasjon der det visuelle er godt forankret i det strategi og er opptatt av å jobbe målrettet for å oppnå gode og effektfulle kommunikasjonsløsninger med fokus på målgruppen. 

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
Gratis