Banner

Trøndelag: Digitalt frokostmøte: Klarspråk med Arbeidstilsynet og Gemini

Onsdag 16. juni 2021 kl. 08:30 - 09:30
Zoom (lenke sendes ut 15. juni)
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Spis frokosten sammen med oss i Kommunikasjonsforeningen Trøndelag på digitalt frokostmøte onsdag den 16. juni. Tema denne onsdagen er Klarspråk. Vi får høre fra Arbeidstilsynet som vant årets klarspråkpris, og får tips på hvordan dette jobbes med i Gemini/Sintef.

Factbox image

Ragnhild Bergsmyr er senior kommunikasjonsrådgiver i Avdeling for kommunikasjon og brukerdialog i Arbeidstilsynet.

 

Ragnhild Bergsmyr, senior kommunikasjonsrådgiver i Avdeling for kommunikasjon og brukerdialog i Arbeidstilsynet. Har jobbet med kommunikasjon, tekster, språk og formidling "hele livet", og har tydelige og mottakervennlige tekster som spesialområde. Startet og har ledet arbeidet med klarspråk i Arbeidstilsynet siden 2016, sammen med stadig flere gode kollegaer! Har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i både offentlige og private virksomheter, og hadde eget kommunikasjonsbyrå med store og små, offentlige og private kunder fra 2006 til 2015.

 

Factbox image

Christina Benjaminsen er skrivende redaktør i forskningsmagasinet Gemini, som gis ut av SINTEF og NTNU

Christina Benjaminsen er skrivende redaktør i forskningsmagasinet Gemini, som gis ut av SINTEF og NTNU. Hun har jobbet med forskningsformidling i 20 år og har skrevet om alt fra nanoteknologi til fiskemerder. Brenner for at alt kan forklares og gjøres interessant. "Klarspråk er en forutsetning for god formidling. Mens formidling er en foredling av forskningen. Dette oppfyller et viktig samfunnsoppdrag i et demokrati", mener Benjaminsen.

 

  • Dato: Onsdag 16. juni
  • Tid: Kl. 08.30 – 09.30
  • Sted: Digitalt via Zoom
  • Pris: Gratis for medlemmer
Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450