Banner

Rogaland: Digitalt frokostmøte – UX for kommunikatører: Do-er og don’t-er på nett

Fredag 18. juni 2021 kl. 08:30 - 09:30
Teams
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Hvilke grunnleggende prinsipper om brukervennlighet bør du som en digital kommunikatør vite om? Vet du om du lenker korrekt, bruker kontraster, og har riktig skriftstørrelse? Velkommen til frokostmøte med Anders Ekkje Slettebø, webanalytikeren fra Webstep som lager gode, digitale brukeropplevelser.

Gjør bedriften din det riktig? Eller vet du allerede at det finnes forbedringer? Glem det første spørsmålet - det finnes nemlig alltid rom for forbedringer. Derfor er det ekstra spennende at Anders kommer til å ta en stikkprøve av flere bedrifter i regionen vår. Og ikke hvilke som helst, heller. Det blir konkrete tilbakemeldinger til selskaper som deltar med ansatte i frokostmøtet. Er du spent allerede? Vi er! De første 35 som melder seg på får gavekort på Morgenlevering! Vi ses på skjerm!

Om Anders Ekkje Slettebø:

Anders har laget nettsider siden 1999, nå innen feltet UX (brukeropplevelse). Han elsker å få kundeinnsikt gjennom webanalyse, brukertester og intervjuer. Jobber hardt for å finne balansen mellom godt innhold, brukermål, forretningsmål og samhandling. Hjelper kunder i å lage universelt utformede løsninger i Webstep.

 

  • Dato: Fredag 18. juni
  • Tid: Kl. 08.30 – 09.30
  • Sted: Digitalt via Teams
  • Pris: Gratis for medlemmer - kr 450,- for ikke-medlemmer

 

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450