Banner

Rogaland: 1-2-3 Samhandle! Men hvordan?

Torsdag 28. okt. 2021 kl. 08:30 - 10:00
Aker BP, Jåttåvågveien 10, 4020 Stavanger
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Litt over tre år er gått siden Aker BP rullet ut en komplett samhandlingsplattform med Workplace by Facebook, Microsoft Teams og SharePoint. Hvordan har det gått, og hvilke erfaringer kan vi alle dra nytte av?

Det kan røpes at retning, strategi og kanaler for internkommunikasjon fortsatt står fast og at etablerte kanaler for internkommunikasjon ble spesielt viktig selskapets håndtering av COVID-19-pandemien. I tillegg har implementering og bruk hatt stor drahjelp av en aktiv og engasjert ledelse. For hvordan får du en av direktørene i selskapet til å si ja til å spille grevinne i Aker BPs egen smittevern-versjon av den kjente juleklassikeren? Hva sa helseministeren da han fikk overlevert gresskar-Bent på Halloween? Og hvorfor sa hele hovedledelsen ja til å spille i påskekrimmen «Mordet på utreisehotellet»?

Camilla Emilie Hatleskog og Martha Steensnæs gir deg alle svarene når Aker BP inviterer til frokostmøte. Radarparet sier gode kanaler, mandat, stor takhøyde for kreativitet og tillit er nøkkel til suksess.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450