Banner

Rogaland: Julekompils med energi!

Onsdag 24. nov. 2021 kl. 19:30 - 22:00
Spor 5 ved Stavanger Stasjon
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Julekompils med energi!

Bli med på julekompils! Vi har fått med oss de tydelige stemmene til Peter Schwarz, Mari Hult, Ulf Rosenberg, Susanne Østhus og Ingveig Tveranger, som skal prøve å besvare det store spørsmålet: vil nye kommunikatører søke seg til oljebransjen i framtiden?

Vi sparker i gang julen med noe godt i glasset, salt og søtt i skålene og nyttig nettverksbygging. Meld deg på og tips en god bransjekollega!

Peter Schwarz, tidligere kommunikasjonssjef i Lyse, nå spesialrådgiver I Gambit H+K. Peter har en forkjærlighet for det grønne skiftet.

Mari Hult, kommunikasjonsrådgiver for Stavanger symfoniorkester, tidligere ved UiS. Også aktiv i Stavanger MdG og er vegansk kokebokforfatter. 

Ingveig Tveranger, frilans senior kommunikasjonsrådgiver med lang erfaring fra olje- og energibransjen, samt helsesektoren som tidligere kommunikasjonsrådgiver og myndighetskontakt for prosjektet med å bygge nytt sykehus i Stavanger. Ingveig er har også sin egen landsbypodcast.

Ulf Rosenberg, rådgiver for Energihovedstaden, Norsk olje og gass, tidligere kommunikasjonssjef i oljeselskapene VNG og GdF Suez. Ulf er en ihuga korps entusiast.

Susanne Østhus jobber i Øglænd systemer, er en fremadstormende ung kvinne med masse kunnskap og energi.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450