Banner

Digitalt frokostmøte: Mangfold – fra teori til praksis

Onsdag 13. jan. 2021 kl. 10:00 - 11:00
Digitalt
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Foredragsholdere
Factbox image

Ingrid Ihme, direktør i Telenor Open Mind.

I over 20 år har Telenor tatt inn personer med nedsatt funksjonsevne gjennom sitt ettårige arbeidstreningsprogram Open Mind. For 10 år siden ble programmet utvidet til å ta inn høyt utdannede innvandre fra land utenfor EØS- området. Dette er to helt ulike målgrupper, men det de har til felles, er at de møter konkrete barrierer på arbeidsmarkedet!

Målet med Open Mind programmet er at deltakerne skaffer seg relevant arbeidserfaring slik at de stiller sterkere i jobbsøkerprosessen. Deltakerne trenger å få noen åpne dører – for å kunne ta det endelige steget inn i arbeidslivet. 

Factbox image

Marianne Glomseth, jobbcoach og fagansvarlig i Telenor Open Mind.

På dette frokostmøtet deler Telenor erfaringer fra arbeidet, samt hvordan de sammen med Bærum kommune har utarbeidet en modell som kan modernisere mangfoldsrekrutteringen, til både statlige virksomheter og kommuner.

Ingrid Ihme er direktør i Telenor Open Mind, et program i Telenor som jobber med å inkludere mennesker med funksjonshindringer og innvandrere med høy utdanning inn på arbeidsmarkedet. Hovedmålet til Telenor Open Mind er å få tilgang til de beste hodene.

Marianne Glomseth er jobbcoach og fagansvarlig i Telenor Open Mind, med hovedansvaret for deltakerne med fysiske eller psykiske utfordringer.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450