Banner

BuVeTe – Digital formidling som funker

Mandag 27. sep. 2021 kl. 14:00 - 16:00
Zoom
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Mandag 27. september fra klokka 14.00 – 16.00 har vi vært så heldige å få retoriker Vibeke Holtskog til å holde minikurset «Digital formidling som funker».

Foredragsholder
Factbox image

Vibeke Holtskog

Vibeke Holtskog er en ettertraktet foredragsholder som inspirerer og motiverer med sine foredrag. Hun er utdannet pedagog og retoriker, og jobber i dag som forfatter og foredragsholder innenfor temaene kommunikasjon og formidling, retorikk, hersketeknikker, motivasjon, og trivsel.

I dette minikurset får du konkrete verktøy for hvordan du bør bygge opp en digital presentasjon, og hvordan du kan bli en tydeligere og mer overbevisende formidler i digitale kanaler. Kurset varer fra kl. 14.00 – 16.00, med en pause underveis. Du vil bli engasjert gjennom spørsmål, undersøkelser og små oppgaver i grupperom. Det er ønskelig at du har på video, spesielt i starten av kurset og under diskusjonene.

Kurset gjennomføres på Zoom. Lenke til kurset sendes på e-post til alle påmeldte i forkant. Kursleder er på plass i møterommet fra kl. 13.45. Logg deg gjerne på i god tid. Det er godt å ha sjekket at lyd og bilde fungerer før vi starter. Hvis du ikke har programmet installert, kan du velge å installere det eller å bli med via browser. Husk å tillate å bruke lyd fra datamaskinen

For mer informasjon om Vibeke Holtskog finner du her.

Påmeldingsfrist torsdag 23. september. Vel møtt! 

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450