Banner

Skriv bedre - ti tips som løfter tekstene dine

Torsdag 02. mars 2023 kl. 09:00 - 12:00
Kommunikasjonsforeningen, Brugata 19
Pris: 3990 (medlem) , 5990 (ikke-medlem)

OM KURSHOLDER

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap.

På dette fysiske halvdagskurset lærer du deg ti enkle grep som gjør tekstene dine mer treffsikre, engasjerende og overbevisende.


Læringsmål:

  • Kunne gjøre teksten din mer engasjerende.
  • Sikrer at du treffer leseren.
  • Vite hvordan du skaper troverdighet.
  • Kunne nå ut med budskapet ditt.

 

Kursinnhold:

Kurset lærer deg ti enkle grep som gjør teksten bedre - og skrivingen enklere.  Målet er ikke å lære å skrive, men å lære og skrive bedre. Deltakerne jobber med tekster de allerede har skrevet, og gjennom praktiske øvelser lærer de å skrive tekster som blir lest, forstått, trodd og husket.

 

Målgruppe:

Kurset passer for markeds- og kommunikasjonsansvarlige, informasjonsmedarbeidere, selgere, konsulenter og alle andre som skriver i jobben sin, alt fra reklametekster og nyhetssaker, til julebrev.

 

Kursholder:

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap. Christoffer har i flere år vært tilknyttet TEDxOslo, hvor han som Speakers Coach har hjulpet en lang rekke foredragsholderne med å gjøre sine idéer "worth sharing".

Pris medlemmer
3990
Pris Ikke-Medlemmer
5990