Banner

Nettkurs: Hvordan kommunisere bærekraft?

Onsdag 29. mars 2023 kl. 09:00 - 13:00
Teams
Pris: 2499 (medlem) , 4499 (ikke-medlem)

 

OM KURSHOLDERNE
Factbox image

Kreativ leder Marte Alstad Hansen og daglig leder Camilla Elise Berg fra firmaet Awake, et kommunikasjonsbyrå som jobber spesifikt med å kommunisere bærekraft og integrere indre bærekraft for deres kunder.

Dette digitale halvdagskurset gir deg verktøyene du trenger for å kunne formidle bærekraft på en trygg og engasjerende måte.  

 

Læringsmål:

  • Kunne forskjellen på ytre og indre bærekraft.
  • Vite hvordan du kan unngå grønnvasking.
  • Kjenne til retningslinjer for å kommunisere utfordringer.
  • Kunne ha fokus på prosess foran perfeksjonisme.
  • Prioritere hva som skal kommuniseres, og med hvilken styrke.
  • Vite hvordan du kan skape et felles fokus og forankre bærekraftarbeidet.
  • Finne en hjertesak, ta eierskap til den og snakke om den emosjonelle tilknytningen. 

 

Kursinnhold:

Bærekraftkommunikasjon er viktig for å vise åpenhet i arbeidet, få fortgang mot målene og ved fremlegging av ambisjoner for fremtiden. Det bygger kultur, gir felles fokus og øker engasjementet på arbeidsplassen. Mange vegrer seg når de skal snakke om bærekraft, på grunn av frykten for å si noe feil. Dette kurset vil hjelpe deg med å kommunisere bærekraftarbeidet på en trygg og engasjerende måte, samt gi deg verktøyene du trenger for å kunne prioritere hva du skal kommunisere og hvordan.

Du vil også få strategiske råd om hvordan du kan snakke åpent om dine utfordringer, samtidig som du sørger for å forhindre grønnvask. Verktøyene du lærer vil gjøre et komplekst tema mer håndgripelig, og hjelpe deg mot bærekraftige utviklingsmål. 

 

Målgruppe:

Kurset passer for alle som er opptatte av bærekraftig kommunikasjon.

 

Om kursholderne:

Kreativ leder Marte Alstad Hansen og daglig leder Camilla Elise Berg fra firmaet Awake, et kommunikasjonsbyrå som jobber spesifikt med å kommunisere bærekraft og integrere indre bærekraft for deres kunder. De har begge mange års erfaring med kurs, foredrag og workshop. De har spisskompetanse på strategisk rådgivning, idéutvikling og kommunikasjon av bærekraft. Kursholderne har tidligere holdt foredrag i Kommunikasjonsforeningen.

 

 

Pris medlemmer
2499
Pris Ikke-Medlemmer
4499